Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης:Μπράβο στον Υδραϊκό Όμιλο για την άνοδο στην Α1 Πόλο - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης:Μπράβο στον Υδραϊκό Όμιλο για την άνοδο στην Α1 Πόλο


Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, με αφορμή την μεγάλη επιτυχία της ανόδου του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου στην Α1 κατηγορία του πόλο ανδρών, απέστειλε την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρό του, γιατρό Θοδωρή Μουστακαρία:
«Αγαπητέ Πρόεδρε, φίλε γιατρέ,
Η είδηση της ανόδου του Υδραϊκού στην Α1 κατηγορία του πόλο ανδρών, μας γεμίζει όλους με χαρά και μας συγκινεί ιδιαίτερα.
Αποδεικνύει στην πράξη ότι οι μικρές μας πατρίδες έχουν μέλλον, όταν υπάρχουν άνθρωποι όπως εσύ και οι συνεργάτες σου, που θέτουν μεγάλους στόχους και τους πετυχαίνουν, γιατί έχουν πίστη και ψυχή.
Η επιτυχία αυτή του Ομίλου μας, μπορεί να δώσει μια άλλη προωθητική δύναμη στην Ύδρα και να την καταστήσει νησί - πρωταγωνιστή στην ναυταθλητική ανάπτυξη με άμεσο θετικό αντίκρισμα στον τουρισμό της.
Ελπίζω οι κοινές μας προσπάθειες που δρομολόγησαν εξελίξεις για την κατασκευή κολυμβητηρίου στην Ύδρα να ευοδωθούν, γιατί το νησί το δικαιούται και το αξίζει και έτσι θα δικαιωθεί και η δική σας ανιδιοτελής προσπάθεια για τον σωστό προσανατολισμό των νεότερων γενιών και την ανάπτυξη της Ύδρας.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους».