ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος


Το ιδανικό «πάντρεμα» εμπειρίας και ενθουσιασμού με την παρουσία εμβληματικών παικτών της ελληνικής υδατοσφαίρισης όπως Μαυρωτάς, Μάζης, Ρέππας, Καϊάφας, Δάνδολος, Καλακόνας έφερε μια μεγάλη επιτυχία για το νησί

Τελικά η επιτυχία σε μια ομάδα δεν εξαρτάται αποκλειστικά από το μπάτζετ. Αν υπάρχει μεράκι, θέληση και καλή οργάνωση τότε δεν υπάρχει ταβάνι. Απτό παράδειγμα ο Υδραϊκός. Η ομάδα υδατοσφαίρισης του νησιού κατάφερε κάτι που για πολλούς φαντάζει αδύνατο: Κέρδισε την άνοδό της στην Α1 Κατηγορία ανεβαίνοντας 4 κατηγορίες σε 4 χρόνια!



Σημαντικό ρόλο στην άνοδο φυσικά έπαιξε η παρουσία πολλών καταξιωμένων αθλητών που κουβαλούν πίσω τους πρωταθλήματα, κύπελλα, ευρωπαϊκές επιτυχίες και πολλές Ολυμπιάδες. Τι να πεις για παίκτες όπως οι Γιώργος Ρέππας, Φίλιππος Καϊάφας, Δημήτρης Μάζης, Κώστας Δανδόλος, Θόδωρος Καλακόνας και φυσικά για τον εμβληματικό αρχηγό Γιώργο Μαυρωτά; Πλάι σ' αυτούς φυσικά και οι ταλαντούχοι νέοι του συλλόγου που «ρουφάνε» σαν σφουγγάρι όσα έχουν να τους διδάξουν οι πολύπειροι συμπαίκτες τους, σε ένα ιδανικό πάντρεμα εμπειρίας και ενθουσιασμού.



Αυτό που μένει τώρα εν όψει της συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία είναι να βρεθεί ένας κατάλληλος χώρος στο νησί για να στεγάσει τους αθλητές. Ή ακόμα να γίνει στη θάλασσα ένα κολυμβητήριο με εξέδρες γύρω-γύρω. «Ο ναυταθλητισμός στην Ύδρα», όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μουστακαρίας, «μπορεί να στηρίξει το νησί και αθλητικά και οικονομικά».