Ο Νίκος Στελλάτος μιλάει στο WaterPoloLive για τη σούπερ νίκη με ΠΑΟ - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ο Νίκος Στελλάτος μιλάει στο WaterPoloLive για τη σούπερ νίκη με ΠΑΟ

Ο Νίκος Στελλάτος, ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο νικηφόρο ντέρμπι του Υδραϊκού επί του Παναθηναϊκού, μίλησε στο WaterPoloLive κι απάντησε σε πολλά, ακόμη και για το γεγονός ότι «σκότωσε» την πρώην ομάδα του, αφού ο έμπειρος πολίστας των νησιωτών αγωνίστηκε συνολικά 4 σεζόν με το πράσινο σκουφάκι.

«Δεν παίζει ρόλο ποια ομάδα είχαμε απέναντί μας. Ηταν ένα παιχνίδι εναντίον ενός μεγάλου κι ιστορικού συλλόγου, μιας ομάδας καλύτερης από εμάς κι έχει μεγάλη σημασία ότι την κερδίσαμε. Από πέρυσι που ανέβηκε ο Υδραϊκός στην Α1, στο πρωτάθλημα (γιατί στο Κύπελλο έχουμε χάσει δύο φορές) αναδειχθήκαμε τρεις φορές ισόπαλοι με τη συγκεκριμένη ομάδα και σε ένα ματς το κερδίσαμε, στο σημερινό. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι είμαστε συνεπείς στην πορεία μας», επισήμανε αρχικά ο 37χρονος περιφερειακός και σκόρερ του Υδραϊκού και πρόσθεσε:
«Οι διοικούντες του Υδραϊκού προσπάθησαν να ρίξουν το μέσο όρο ηλικίας και με αθλητές όπως για παράδειγμα οι Φώσκολος, Λιαπάκης, Τσαχειλίδης, Μαυρωτάς κ.α. φτιάξαμε ένα μίγμα έμπειρων και πιο άπειρων παικτών. Κι αυτό φαίνεται, εκ του αποτελέσματος, ότι πέτυχε. Επιπροσθέτως για μας θα είναι πολύ σημαντικό αν παίξουμε για 2η συνεχόμενη σεζόν στα πλέι οφ, αφού συνήθως ομάδες από την περιφέρεια που ανεβαίνουν στην Α1 και δεν έχουν δικό τους κολύμβητήριο για προπόνηση, αμέσως υποβιβάζονται. Εμείς το αλλάξαμε αυτό και πάμε ξανά για πλέι οφ. Αυτό είναι σπουδαίο για τον Υδραϊκό».