Με επιτυχία οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες "ΥΔΡΑ 2016" - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Με επιτυχία οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες "ΥΔΡΑ 2016"

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ιστιοδρομία των ιστιοπλοϊκών αγώνων "ΥΔΡΑ 2016" (Φάληρο-Ύδρα 36ν.μ.) που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος για σκάφη καταμετρημένα ORCi, IRC, ORC Club. Τη σημαδούρα του τερματισμού πέρασαν 51 σκάφη (αρχική δήλωση συμμετοχής 68 σκάφη), που έφτασαν στην Ύδρα χθες το βράδυ κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Όπως δήλωσε στη ΦτΥ ο Μιχάλης Μιτάκης, Πρόεδρος της Επιτροπής Ενστάσεων, όλα τα πληρώματα ήταν ικανοποιημένα, έδεσαν καλά στο λιμάνι και η διοργάνωση πήγε πολύ καλά. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες δύο χρονιές δεν πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Φιλοξενών όμιλος ήταν ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος που φρόντισε μαζί με τον ΝΟΕ και τον Δήμο Ύδρας την όλη εκδήλωση. Οι απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων έγιναν στη δημοτική αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη".
Από το ΔΣ του ΝΟΕ ευχαρίστησαν τον Λιμενάρχη Ύδρας, τον Δήμαρχο Ύδρας και τον ΥΝΟ για την όμορφη συνεργασία τους και δήλωσαν ότι φέτος η εκδήλωση έχει ξεχωριστό χρώμα.
Απόλυτα ιδιαίτερη ήταν η παρουσία του Ολυμπιονίκη Παναγιώτη Μάντη, ο οποίος με το σκάφος και το πλήρωμά του, τερμάτισε πρώτος στο λιμάνι της Ύδρας. Ο ίδιος τόνισε ότι χάρηκαν τους αγώνες και είχαν καλές συνθήκες.
Εκ μέρους του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου ο Αντιπρόεδρος Φάνης Κεφαλωνίτης καλωσόρισε τα πληρώματα. Ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και μίλησε για την Υδραϊκή ναυτοσύνη. Κάλεσε το πολυπληθές κοινό να έρχεται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου στο νησί αλλά και επέδωσε τιμητική πλακέτα του Δήμου.
Ακολούθησαν οι απονομές από τους: Δήμαρχο Ύδρας, Γιώργο Κουκουδάκη, Πρόεδρο της ΚΕΔΥ, Μανώλη Καραμήτσο, Αντιπρόεδρο του ΥΝΟ, Φάνη Κεφαλωνίτη, π. Δήμαρχο, Κώστα Αναστόπουλο, Λιμενάρχη Ύδρας, Γιώργο Μανδαλάκη, Διοικητή ΑΕΝ, Ευάγγελο Δανόπουλο, Μιχάλη Μιτάκη, Πρόεδρο της Επιτροπής Ενστάσεων και Ιωάννη Μαραγκουδάκη, Πρόεδρο του ΠΟΙΑΘ. 
Μετά τις απονομές σε κλίμα ευχάριστο, συγκρότημα από τον ΝΟΕ, έπαιξε ζωντανά και τραγούδησε χαρίζοντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Παράλληλα ο σεφ του Ναυτικού Ομιλου Ελλάδος, Γιώργος Μοσχοβάκης, έφτιαξε εξαιρετικό ριζότο για όλους τους παρευρισκόμενους.