Απομενεμήθηκαν τα Έπαθλα NOVASPORTS της σεζόν 2015-16 - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Απομενεμήθηκαν τα Έπαθλα NOVASPORTS της σεζόν 2015-16

Σε μια λαμπερή βραδιά που διοργανώθηκε από τα κανάλια novasports πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αθλητών και αθλητριών που κέρδισαν το ομώνυμο βραβείο.
Κορυφαίοι της σεζόν – στην ψηφοφορία που έτρεξε καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς - αναδείχθηκαν στους άνδρες ο Γιάννης Φουντούλης (και καλύτερος περιφερειακός) και στις γυναίκες η Αλεξάνδρα Ασημάκη (και καλύτερη φουνταριστή). Κορυφαίοι νέοι παίκτες (rookie) ψηφίστηκαν ο Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης στους άνδρες, ενώ στις γυναίκες ισοψήφισαν η Μίλβα Καλογεράκου και η Έλενα Ελληνιάδη. Η τελευταία ψηφίστηκε και ως καλύτερη αμυντικός. Βραβεύτηκαν επίσης ο Κώστας Γαλανίδης (καλύτερος τερματοφύλακας), ο Μανώλης Σολανάκης (καλύτερος φουνταριστός), ο Κώστας Κοκκινάκης (καλύτερος αμυντικός), καθώς και η Έλενα Κούβδου (καλύτερη τερματοφύλακας) και η Έλενα Φαρμάκη (καλύτερη περιφερειακός).
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά τις βραβεύσεις o αμυντικός του Υδραϊκού!
Κώστας Κοκκινάκης (Καλύτερος Αμυντικός): «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους νέους αθλητές να βραβευόμαστε από τόσο μεγάλα ονόματα (γέλια). Μας δίνει κίνητρο για την συνέχεια. Του χρόνου πάλι εδώ θα είμαστε».
Για την συνολική του προσφορά στον χώρο της υδατοσφαίρισης βραβεύτηκε ο Γιώργος Αφρουδάκης που έλαβε την απόφαση να εγκαταλείψει την ενεργό δράση το καλοκαίρι που μας πέρασε. Μάλιστα οι άνθρωποι της NOVA είχαν φροντίσει να γιορτάσουν τα γενέθλιά του που ήταν χθες (17 Οκτωβρίου) έχοντας μια τούρτα-έκπληξη την οποία έφερε στο πλατό ο Κώστας Κοκκινάκης.