Αλωσε" το Ποσειδώνιο με ανατροπή και σιγουρεύει 4άδα ο Υδραϊκός, 7-5 τον ΠΑΟΚ - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Αλωσε" το Ποσειδώνιο με ανατροπή και σιγουρεύει 4άδα ο Υδραϊκός, 7-5 τον ΠΑΟΚ

[full_width]
Τεράστια νίκη πέτυχε ο Υδραϊκός και μάλιστα εκτός έδρας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη επικράτησε, με ανατροπή, 7-5 του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι που είχε αναβληθεί το Σάββατο και έγινε τελικά την Κυριακή (24/2) το μεσημέρι.
"Άλωσε" το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης ο Υδραϊκός, έφτασε τους 30 βαθμούς και σφραγίζει την είσοδο στα πλέι οφ, ενώ σιγουρεύει και την κατάταξή του στην πρώτη 4άδα της κανονικής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ παραμένει 5ος, αλλά απομακρύνεται από την 4άδα και τον σημερινό αντίπαλό του (από τον οποίο έχει χάσει δυο φορές και δεν ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμίας).
Ο Υδραϊκός, που ήταν πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έκανε σερί 3-0 στην τελευταία περίοδο και ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση, με μεγάλους πρωταγωνιστές την παλιά φρουρά, Στελλάτο και Κοκκινάκη και με άμυνα για όσκαρ στο τελευταίο οκτάλεπτο.
ΠΑΟΚ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 5-7
Οκτάλεπτα: 1-0, 2-2, 2-2, 0-3.
ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 1, Κόχειλας, Κουλούρης, Παπαδομανωλάκης, Κεχαλάρης, Καρούντζος, Παυλίδης Χ., Σολεϊμάνιπακ, Χαραλαμπόπουλος 3, Μουρατίδης 1, Μανθογιάννης, Τάτσης, Σγουρίδης.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Μιτελούδης, Κοκκινάκης 1, Πρέκας 1, Καλαργυρός, Μπλάνης, Χονδροκούκης, Στελλάτος 2, Τσαχειλίδης 1, Ίρβινγκ 1, Μαντής, Ρουμάνης.
Διαιτητές: Σταυρίδης, Παϊρακταρίδης
Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής