"Προελαύνει" ο Υδραϊκός, 9-5 με ανατροπή τον Εθνικό - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

"Προελαύνει" ο Υδραϊκός, 9-5 με ανατροπή τον Εθνικό


Συνεχίζει την πολύ καλή πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ο Υδραϊκός. Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη επικράτησε με 9-5 του Εθνικού στο κολυμβητήριο του Αλίμου, για την 14η αγωνιστική.
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-5 στα μέσα του δευτέρου οκταλέπτου, ο Υδραϊκός έκανε την ανατροπή και πήρε τη σπουδαία νίκη που τον διατήρησε στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Οι Πειραιώτες που ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, λύγισαν στο δεύτερο μέρος λόγω και της έλλειψης λύσεων, αφού είχαν τις πολύ σημαντικές απουσίες των Κουτσιαλή, Πρωτοψάλτη και Χονδροκούκη. Οι φιλοξενούμενοι δε σκόραραν καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Στέφανος Γαλανόπουλος, που πραγματοποίησε καθοριστικές επεμβάσεις στο δεύτερο ημίχρονο.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 9-5
Οκτάλεπτα: 3-3, 1-2, 4-0, 1-0.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας 1, Γούρας, Κοκκινάκης, Χατζηκυριακάκης, Πρέκας, Μπλάνης 1, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 1, Τσαχειλίδης, Καπετανάκης, Πωλογεώργης, Όμπερτ 3, Ίρβινγκ 3.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Θαλασσινός 2, Τεσάνοβιτς, Βαλλιανάτος, Τοράκης, Παπαδόγκωνας 1, Λιαπάκης 1, Καραβιώτης, Ζωγράφος, Κατσαγούνος Δ., Μπέλεσης 1, Ξυλούρης.
Διαιτητές: Σπανούδης, Βασιλείου Κ.
Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας
Πηγή : Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής


[full_width]