Μεγάλο "διπλό" του Υδραϊκού, 11-6 την ΑΕΚ στην Ηλιούπολη (pics) - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Μεγάλο "διπλό" του Υδραϊκού, 11-6 την ΑΕΚ στην Ηλιούπολη (pics)

Ο Υδραϊκός πήρε την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ, με 11-6 στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, για την 5η αγωνιστική του G2 της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, αργά το βράδυ του Σαββάτου (26/3). Έτσι η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του γκρουπ με 39 β., ισόβαμθη με τον ΓΣ Περιστερίου, με τον οποίο θα παίξει την οριστική πρωτιά στον μεταξύ τους αγώνα στον Άλιμο, στην επερχόμενη 6η και τελευταία αγωνιστική της Β' φάσης.

Η Ένωση προηγήθηε με 2-1 στις αρχές του δεύτερου οκτάλεπτου, αλλά στη συνέχεια ο Υδραϊκός με σωστή αμυντική λειτουργία και τον τερματοφύλακά του Γαλανίδη σε μεγάλη μέρα, κατάφερε να εξουδετερώσει τις επιθέσεις του αντιπάλου και με πλουραλισμό στην επίθεση, να πάρει προβάδισμα και να χτίσει μια μεγάλη διαφορά υπέρ του μέχρι το φινάλε.

ΑΕΚ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 6-11




Οκτάλεπτα: 1-1, 2-4, 2-4, 1-2.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας 2, Κριγιέστορατς 1, Βούκσεβιτς 1, Δίπλαρος, Τσιστράκης, Τσαταλιός 2, Ζώρζος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος, Σταμέλος, Κατσινούλας, Μανιουδάκης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός 2, Κοκκινάκης 1, Πρέκας 1, Αλμύρας, Μπλάνης 1, Γιάνκοβιτς 3, Φώσκολος 2, Χατζηγούλας, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου, Τζόκας, Βαλαβάνης.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Δημήτρης Κύρκος


Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής







[full_width]