Οι δηλώσεις των παρόντων στην κλήρωση των f-4 εκπροσώπων των σωματείων (pics) - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Οι δηλώσεις των παρόντων στην κλήρωση των f-4 εκπροσώπων των σωματείων (pics)




Η κλήρωση των Final-4 του Stoiximan Κυπέλλου Ελλάδας (Λάρισα 16-17/4) ανέδειξε τα ζευγάρια των ημιτελικών που είναι για αυτό των Ανδρών ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ και ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ και για το Γυναικών ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΕΚ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR.

Οι δηλώσεις από τους παρόντες εκπροσώπους των σωματείων στην κλήρωση:

Φιλιώ Μανωλιουδάκη (Ολυμπιακός): "Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στην ΚΟΕ που προωθεί το άθλημα να γίνεται στην περιφέρεια. Είναι πολύ σημαντικό, πόλεις όπως η Λάρισα που έχουν δείξει πως αγαπάνε την υδατοσφαίριση, να φιλοξενούν τέτοιες διοργανώσεις. Ευχή να είμαστε όλοι υγιείς και να φτάσουμε στη Λάρισα όλοι υγιείς, που είναι το πλέον σημαντικό. Είμαι σίγουρη πως θα διεξαχθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες".

Αρτίν Ελμισιάν (ΝΟ Βουλιαγμένης): "Σίγουρα αποφεύχθηκε στον ημιτελικό ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που θα ήταν με τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά δεν θα είναι καθόλου εύκολο και αυτό με τον Υδραϊκό. Θα πάμε εκεί να δώσουμε το 100% και ευελπιστώ ότι τελικά θα δικαιώσουμε τον τίτλο του φαβορί και θα περάσουμε στον τελικό του κυπέλλου. Κι αν εκεί αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός, τελικά, θα γίνει άλλος ένας σπουδαίος αγώνας - διαφήμιση για το άθλημα.

Είναι πολύ σημαντικό που θα γίνει το Final-4 στη Λάρισα, καθώς βγαίνει και αναδεικνύεται πάλι το άθλημα στην περιφέρεια, μετά τα δύο χρόνια του κορωνοϊού. Θα διαφημιστεί το πόλο, θα έρθει κόσμος που είναι διψασμένος να δει αυτούς τους αθλητές. Θα είναι μια γιορτή, όπως είναι πάντα η τελική φάση του Κυπέλλου".

Δημήτρης Λυγούρας (Υδραϊκός): "Η ομάδα μας έχει πετύχει, ήδη, το κάτι παραπάνω στο Κύπελλο με τη δεύτερη συμμετοχή της σε Final-4 στην ιστορία. Στον ημιτελικό κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Βουλιαγμένη, θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και ό,τι βγει μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε κάνει μια καλή πορεία φέτος, είμαστε σε καλή κατάσταση. Μακάρι, όταν έρθει η ώρα του Final-4 να μη συντρέχουν προβλήματα υγείας, κορωνοϊού και τραυματισμών, που μας έχουν ταλαιπωρήσει πολύ φέτος (και αυτό το διάστημα). Αν είμαστε υγιείς, σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον στόχο, η ομάδα μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα.

Όσον αφορά στην διεξαγωγή των τελικών φάσεων του Κυπέλλου στη Λάρισα είναι μια καλή ευκαιρία, μετά τα όσα περάσαμε με τον covid, να διαδοθεί και πάλι το άθλημα μέσω των μεγάλων διοργανώσεων σε πόλεις της περιφέρειας. Ένα άθλημα αντιπροσωπευτικό, αγαπημένο στου Έλληνες και με μεγάλες διακρίσεις διεθνώς".



Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής


[full_width]