Πώς διαμορφώνονται οι αγώνες των προκριματικών των πλέι οφ και πλέι άουτ (Γ1 φάση) - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Πώς διαμορφώνονται οι αγώνες των προκριματικών των πλέι οφ και πλέι άουτ (Γ1 φάση)



Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων και των τεσσάρων γκρουπ (G1, G2, G3, G4) της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών, η διοργάνωση συνεχίζεται -σύμφωνα και με την Ειδική Προκήρυξη- με τη διεξαγωγή του πρώτου μέρους της Γ' φάσης (Γ1), δηλαδή των προκριματικών των πλέι οφ και των πλέι άουτ. Σε αυτά μετέχουν μόνο οκτώ ομάδες, και συγκεκριμένα αυτές του G2 και του G3, σε σειρά αγώνων ανά ζεύγη (όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει στα ματς της τελευταίας αγωνιστικής), ανάλογα με την κατάταξή της στην τελική βαθμολογία του group, με στόχο τις δύο νίκες.

Τα ζευγάρια των προκριματικών διαμορφώθηκαν ως εξής: Υδραϊκός – Παναθηναϊκός, ΓΣ Περιστερίου – ΠΑΟΚ, Εθνικός Πειραιά – ΝΟ Χανίων, ΑΕΚ – ΑΝΟΓ. Σε αυτά ο Υδραϊκός, ο ΓΣ Περιστερίου, ο Εθνικός και η ΑΕΚ έχουν πλεονέκτημα έδρας και η πρόκριση στα πλέι οφ κρίνεται στις δύο νίκες. Οι ημερομηνίες που έχουν οριστεί προς στιγμήν, από την Ειδική Προκήρυξη, για τη διεξαγωγή αυτών των αγώνων είναι: Τετάρτη 6 Απριλίου, Σάββατο 9 Απριλίου και αν χρειαστεί, Δευτέρα 11 Απριλίου.

Οι τέσσερις ομάδες που θα βγουν νικήτριες και θα προκριθούν στην οκτάδα των πλέι οφ, θα βρουν μετά απέναντι τους τον Ολυμπιακό, τον ΝΟ Βουλιαγμένης, τον Πανιώνιο και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι χαμένοι των ζευγαριών θα οδηγηθούν στα πλέι άουτ, εκεί όπου βρίσκονται ήδη ο ΝΟ Χίου, το Παλαιό Φάληρο, ο Άρης και ο ΟΥΚ Βόλου.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής


[full_width]