Ο Υδραϊκός στα πλέι οφ με 2-0 νίκες, 13-9 τον Παναθηναϊκό στο Γουδή (pics) - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Ο Υδραϊκός στα πλέι οφ με 2-0 νίκες, 13-9 τον Παναθηναϊκό στο Γουδή (pics)


Ο Υδραϊκός είναι η πρώτη ομάδα, από αυτές που μετέχουν στη Γ1 φάση, που παίρνει την πρόκριση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη, με φόρα από την άνετη πρώτη νίκη του την περασμένη Τετάρτη στον Άλιμο (14-7) επιβλήθηκε επί του Παναθηναϊκού και στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα της σειράς, στην έδρα των πρασίνων, στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή, αυτή τη φορά με 13-9 και έκανε το 2-0 στις νίκες, πετυχαίνοντας τον πρώτο μεγάλο στόχο της πρόκρισης στην τελική οκτάδα των πλέι οφ.

Στην προημιτελική φάση των πλέι οφ, ο Υδραϊκός θα αντιμετωπίσει, με μειονέκτημα έδρας, τον Απόλλωνα Σμύρνης (που ήταν 4ος του G1 της Β' φάσης). Ο Παναθηναϊκός, αντίθετα, πάει στα πλέι άουτ, όπου θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον ΝΟ Χίου (1ος στο G4).

Οι παίκτες του Βολτυράκη μπήκαν φουριόζοι από το ξεκίνημα του αγώνα κόντρα στους πράσινους και κυριάρχησαν απόλυτα σε όλους τους τομείς, έχοντας φτάσει να προηγούνται και με 12-5 στις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου, ενώ στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός μείωσε στο τελικό 13-9.

Κορυφαίος των νικητών ο φουνταριστός τους Άγγελος Φώσκολος που πέτυχε 6 γκολ (βασική φωτο).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 9-13

Οκτάλεπτα: 1-5, 2-2, 4-2, 2-4.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Σιαμάς Χρ., Ξενάκης, Κουρλιάφτης, Καρακάσης 3, Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος 1, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 2, Παπαβασιλείου 1, Κρατημένος, Δευτεραίος, Κουρούπης 1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Πρέκας, Αλμύρας, Μπλάνης 1, Γιάνκοβιτς 2, Φώσκολος 6, Άντζιτς, Χατζηγούλας 2, Αλβέρτης 2, Παρτσόγλου, Τζόκας, Βαλαβάνης.

Διαιτητές: Κυράνης Κ., Κατσώνης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής 










[full_width]