Τυχεροί οι παίκτες που βρέθηκαν στο μαγικό νησί! Το μόνο που μένει πλέον είναι ένα κολυμβητήριο στην Ύδρα - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Τυχεροί οι παίκτες που βρέθηκαν στο μαγικό νησί! Το μόνο που μένει πλέον είναι ένα κολυμβητήριο στην Ύδρα



Η ανδρική ομάδα του Υδραϊκού Ν.Ο. ταξίδεψε χθες στο όμορφο νησί της Ύδρας αποδεχόμενη την πρόσκληση του Αντιδημάρχου Ύδρας κύριο Γιάννη Μπελεγρή , του προέδρου της ομάδας Κύριου Θοδωρή Μουστακαρία και του Δ.Σ. του Υ.Ν.Ο.

Η ομάδα έφτασε το πρωί στο νησί, της έγινε ξενάγηση και γευμάτισε σε γνωστό εστιατόριο του νησιού. Είναι η πρώτη φορά στα 9 χρόνια παρουσίας του Υδραϊκού στην Α1 που η ανδρική ομάδα επισκέπτεται το νησί.

Ακολουθεί δήλωση του προπονητή της ομάδας Καραμάνη Νικολάου:

«Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος ο πρόεδρος της ομάδας μας ο αντιδήμαρχος του νησιού και τα μέλη του Δ.Σ. του νησιού μας προσκάλεσαν να πάμε στο νησί. Αποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά τα παιδιά και εγώ την πρόσκληση και βρεθήκαμε στο νησί.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Μουστακαρία Θεόδωρο Πρόεδρο του Δ.Σ. Υ.Ν.Ο. , τον Μπελεγρή Ιωάννη Αντιδήμαρχο και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Υ.Ν.Ο. , την κυρία Μαυρομάτη Αναστασία Γ.Γραμματέα του Δ.Σ. του Υ.Ν.Ο. ,τον κύριο Λυγούρα Δημήτρη Ταμία Δ.Σ. και έφορο του τμήματος υδατοσφαίρισης , τον κύριο Μουστακαρία Θεόδωρο του Ιωάννη Μέλος του Δ.Σ. του Υ.Ν.Ο. , την κυρία Γρυπαίου Μαρία Γραμματέα του Ομίλου , τον κύριο Μπελεγρή Γεώργιο έφορο του τμήματος υδατοσφαίρισης για την στήριξη και τη συνεργασία τους όλη τη χρονιά!

Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και από αύριο θα ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό και την προετοιμασία για την επόμενη χρονιά». 

Pisina.net



[full_width]