Σεβασμός προς τον Υδραϊκό και τους αθλητές του. - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Σεβασμός προς τον Υδραϊκό και τους αθλητές του.





 

Τεράστια ψυχή καί νταμαράζ με αναρρίχηση στις 8 καλύτερες ομάδες(G1) της Ελλάδας.

Επιτέλους δικαιώθηκε η προσπάθεια διοίκησης,προπονητών,αθλητών παρά την πικρία πολλών!.Εξασφάλισε την 4η θέση στη βαθμολογία του Β' Ομίλου της Α' φάσης του Εθνικού Πρωταθλήματος Α1 πόλο Ανδρών, που θα τον φέρει στον Όμιλο των ισχυρών (G1) της Β’ Φάσης, ο Υδραϊκός  νίκησε, με ανατροπή, 11-10 τον Εθνικό Πειραιά, για τη14η αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση,νεύρα, αποβολές,αντικατάστασεις και λόγω της μέτριας διαιτησίας.

Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη, που αποβλήθηκε στο τέλος της δεύτερης περιόδου(ποινές ημιχρόνου 10-2 υπέρ Εθνικού) με δύο κίτρινες κάρτες(ανέλαβε χρέη άμεσα ο Β’ προπονητής του ΥΝΟ Πουλιόπουλος Γιώργος), ανέτρεψε το εις βάρος της 5-1, με το οποίο έχανε στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου, αλλά και το 9-7 στις αρχές της τελευταίας περιόδου, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Μανώλη Λιαπάκη που σημείωσε πέντε γκολ εκ των οποίων τα τρία με πέναλτι.

Έτσι οι Υδραίοι ανέβηκαν στην 4η θέση με 19 βαθμούς, προσπερνώντας το Παλαιό Φάληρο,ενώ έχουν κι ένα παιχνίδι λιγότερο απέναντι στον Πανιώνιο(5/12) προκειμένου να δουν την τελική κατάταξη του Β’ Ομίλου.

 

Το πείσμα της αδικίας,η υπομονή και η εμπειρία αρκετών διεθνών αθλητών που έχει στις τάξεις του έφεραν τον Υδραϊκό να φλερτάρει με την νίκη.Ετσι στο 2:13 πριν από τη λήξη, ο Λιαπάκης ισοφάρισε 10-10. Στο 1:15 ο Υδραϊκός πήρε το πρώτο και τελικό προβάδισμα μετά τις τόσες αντιξοότητες που του δημιούργησαν στην αναμέτρηση 11-10 χάρη σε γκολ του Γιώργου Κατσαγούνου.

 

Στο φύλλο αγώνα οι παρατηρήσεις των διαιτητών... ΜΟΝΟ προς τον Υδραϊκό: «Στο 4:57 της δεύτερης περιόδου το Νο1 του Υδραϊκού Λευτέρης Κατσινούλας απεβλήθη με κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία ενώ βρισκόταν στο πάγκο των αναπληρωματικών. Μετά τη λήξη της δεύτερης περιόδου απεβλήθη με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία, ενώ προηγουμένως είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα για τον ίδιο λόγο ο προπονητής του Υδραϊκού Καραμάνης Νικόλαος».

ΥΔΡΑΪΚΟΣ ΝΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 11-10

Οκτάλεπτα: 1-4, 3-2, 3-2, 4-2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ ΝΟ (Καραμάνης,Πουλιόπουλος): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 2, Τακάτα, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης 1, Σουζούκι 1, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 5, Χαραλαμπόπουλος 1, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος 3, Θαλασσινός 3, Τεσάνοβιτς, Γερακούδης 3, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης, Καραβιώτης, Παπάκος 1, Λαδάς Π., Μεσκί, Λαδάς Σ. Πανάρετος, Μανδαλιός, Κόκκινος.





[full_width]