お辞儀 (ojigi) = Υπόκλιση στον Υδραϊκό Ναυτικό Όμιλο κλείνοντας την αυλαία Α’ φάσης. - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

お辞儀 (ojigi) = Υπόκλιση στον Υδραϊκό Ναυτικό Όμιλο κλείνοντας την αυλαία Α’ φάσης.


Ο εξ’ αναβολής αγώνας  έκλεισε την αυλαία της Α’ φάσης της
 Α1 πόλο ανδρών ανάμεσα στον Υδραϊκό και τον Πανιώνιο.’Εγινε ένας συγκλονιστικός αγώνας με τελικό νικητή τον Υδράϊκό (12-11) στη Γλυφάδα(ΑΝΟΓ).

Πρόσφεραν μία σπουδαία μάχη στους παρευρισκόμενους φιλάθλους

Δεν ευνοήθηκε ο ΥΝΟ από τα αποτελέσματα του Β΄Ομίλου. Η συνέπεια με την συνεχή δουλειά στις προπονήσεις παρά τις αντιξοότητες έφερε το αποτέλεσμα.

Μπήκε μπροστά στην βαθμολογία με διαφορά από τον 5ο του Β’Ομίλου που δεν  θα άρεσε και πολύ σε αυτούς που λένε και γράφουν πολλά!.

Με μεγάλη ψυχή αθλητές, προπονητής(Καραμάνης τιμωρημένος,

εκτός αποστολής σε αυτόν τον αγώνα, όπως και ο 2ος τερματοφύλακας μας).

΄Εκλεισαν τα αυτιά τους χωρίς  να θεωρούν την νίκη εκπλήξη, προσηλωμένοι στον στόχο τους πέτυχαν τεράστια επιτυχία εναντίον του πλήρη Ευρωπαίου Πανιωνίου.

Ο αγώνας αυτός δεν ήταν όπως ανέφεραν(site)να δοκιμαστούν νέοι αθλητές με χρόνο συμμετοχή και με το μυαλό όλων στην διακοπή του Πρωταθλήματος!!.

Δεν είδαν τον αγώνα σαν τυπική διαδικασία ούτε η μία ομάδα, ούτε η άλλη.

Συγκεντρωμένοι οι Υδραίοι με ηρεμία και μυαλό έκαναν δώρο την νίκη στην ονομαστική γιορτή του προπονητή τους.(Νίκος Καραμάνης)

Βγήκε η εργατικότητα των προπονήσεων στον Β΄γύρο και η δίψα γιά διάκριση των φορμαρισμένων αθλητών του. (Φεύγουν οι διεθνείς Ιάπωνες ,ο αρχηγός Suzuki Toi  και ο Takata Mitsuru για προετοιμασία στην χώρα τους. Ακολουθεί και η κλήση στην Εθνική Ανδρών του τερματοφύλακα μας Μητράκη Νικόλαου).

Πέτυχε και πήρε 15 βαθμούς στον Β’γύρο(απώλεια βαθμών  μόνο από ΝΟΒ και ΠΑΟΚ).

Γιά την ιστορία του αγώνα αναφέρουμε ότι οΥδραϊκός με τον Β’ προπονητή του Πουλιόπουλο Γεώργιο στον πάγκο κατάφερε με την σωστά στημένη αρμάδα των Υδραίων  να έχει τον έλεγχο του αγώνα.Ημίχρονο 7-6.Πλουραλισμός στην επίθεσή του με Λιαπάκη, Suzuki, Κατσαγούνο που ήταν οι κορυφαίοι χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι σε μαχητικότητα και απόδοση.

Παράδειγμα πρός μίμηση οι πολύπειροι Μπλάνης, Χατζηκυριακάκης, Χαραλαμπόπουλος. Δείχνουν τον δρόμο στους νεότερους αθλητές.

Ωραία τα λόγια αλλά γίνετε έργο  στον Υ.Ν.Ο.

Η μεγάλη βραδιά έκλεισε με δείπνο όλης της ομάδας και των παραγόντων αμέσως μετά τον αγώνα στο Μικρολίμανο <ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ Restaurant>.

Συνεχίζουμε.

 

 

Οκτάλεπτα: 4-3, 3-3, 3-3, 2-2.

Υδραϊκός ΝΟ (ΠΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ):Πετρόπουλος, Κατσαγούνος 3, Τακάτα, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης, Σουζούκι 4, Μπλάνης, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 5, Χαραλαμπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Σοφός Κ., Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 4, Μουρίκης 2, Γούνας, Ουκρόπινα 2, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.






 


[full_width]