Επισκεψη της ομάδας του ΥΝΟ στο Πατριαρχείο του Γένους στίς 8/2/2024 - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Επισκεψη της ομάδας του ΥΝΟ στο Πατριαρχείο του Γένους στίς 8/2/2024

<ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ>

 
Ευλογίες και ευχές έλαβε η ομάδα του ΥΝΟ από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ.Βαρθολομαίο με την επίσκεψη της γιά φιλικούς αγώνες προετοιμασίας στην Πόλη φιλοξενούμενη της Τουρκικής ΕΝΚΑ.

 






Σήμερα 8/2/2024 με την άφιξη της ομάδας της Ύδρας στην Πόλη είχε προνοήση ήδη συνάντηση ο εκλεκτός γιατρός Πρόεδρος του ΥΝΟ κ.Μουστακαρίας Θεόδωρος στο Πατριαρχείο του Γένους.
Το μεσημέρι ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ.Βαρθολομαίος δέχτηκε στην αγκαλιά της μάνας του Γένους την αθλητική αποστολή της ομάδας μας.
Ο γιατρός κ.Μουστακαρίας Θεόδωρος συνοδευόμενος από την συζυγό του ως Πρόεδρος του Ομίλου έλαβε τον λόγο και αφού ευχαρίστησε γιά την τιμή που έκανε να μας γνωρίσει έναν προς έναν από κοντά,μετέφερε εγκάρδιους χαιρετισμούς από τον  Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ύδρας,Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ και του ιερού κλήρου του Θεοτώκου,Αγιωτόκο νησιού μας.
Όπως και του Δημάρχου Ύδρας κ.Γ.Κουκουδάκη  ευχές και να δώσει την  ευλογία του στο νησί της Υδρας.



Μας τίμησε με την θερμότατη υποδοχή τα μεστά του λόγια μέσα στην ωριαία παρουσία μας στον Άγιο χώρο που αριθμεί 1700 χρόνια ζωής.
Έγινε ανταλαγή δώρων,ευλογία από τον Πατριάρχη σε κάθε ένα χωριστά της αποστολής του ΥΝΟ.
Τελείωσε η παρουσία μας στην καρδιά της Ορθόδοξης Χριστιανικής Οικουμένης με την καθιερωμένη φωτογράφιση του Πατριάρχη παρουσία του γιατρού Προέδρου κ.Μουστακαρία Θεόδωρου,του Ταμία Δ.Σ.του Όμίλου κ.Λυγούρα Δημήτρη.όπως καί των Γενικού Αρχηγού-Εφόρου κ.Μπελεγρή Γεώργιου καί του προπονητή του Όμίλου κ.Καραμάνη Νικολάου με όλη την ομάδα μας.




Ακολούθησε ευλαβικό προσκύνημα των μελών Δ.Σ. και των αθλητών  της ομάδας στον όμορο Ιερό Πατριαρχικό Ναό Αγ.Γεωργίου.
Ακολούθησε αποχώρηση από το Πατριαρχείο της αποστολής γιά την έναρξη των φιλικών αγώνων με την Τουρκική ομάδα Α1 Εθνικής κατηγορίας του Πανεπιστημίου της ΕΝΚΑ.
Γιατί ο αθλητισμός είναι καί πολιτισμός.
Ενώνει ανθρώπους καί πλάθει χαρακτήρες.








[full_width]