Επιστροφή στην πραγματικότητα - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Επιστροφή στην πραγματικότητα








Έφτασε ο καιρός για την συνέχεια του Πραταθλήματος ΥδατοσφαίρισηςΒ΄Φάσης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών 2023-24.

Συμμετέχουμε στο Group G1 διεκδικώντας ότι καλύτερο μπορούμε να κερδίσουμε ακόμα και την έξοδό μας στην Ευρώπη γιά μιά ακόμα φορά!.

Επέστρεψαν και ενσωματώθηκαν στην  προετοιμασία του προπονητή κ.Καραμάνη Νίκου οι δύο διεθνείς Ιάπωνες από το Παγκόσμιο της Ντόχα τόσο ο αρχηγός της Εθνικής ΙαπωνίαςΤoi Suzuki όσο καί οMitsuru Takata.

Ξεκινάμε την Β’ Φάση στο  κολ. <Καπαγέροφ>Πειραιάς  2-3-24 15.00μμ με αντίπαλο τον Πρωταθλητή ΕλλάδαςΟλυμπιακό ΣΦΠ.


Η ομάδα μας  είχε την ευκαιρία να μην μείνει άπραγη στό χρονικό διάστημα της διακοπής του ΠρωταθλήματοςΑ1 Ανδρών λόγω του Παγκοσμίου Προταθλήματος στην Ντόχα.

Εκτός την συνέχισει των προπονήσεων,φιλικών αγώνων,συμμετοχή στο Τουρνουά ΣΕΔΥ. 

Της έτυχε η διπλή πρόσκληση,επίσκεψη στην Πόλη στην Τουρκία.Τόσο στο Πατριαρχείο του Γένους γιά συνάντηση και ευλογία από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ.Βαρθολομαίο.

Που δεν πρέπει να αφήσουμε χωρίς να αναφέρουμε την ξενάγηση στηνΑγ.Σοφία σύμβολο της Ορθόδοξης Εκκλησίας τον σημαντικότερο ναό γιά όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς.

Όσο και την φιλοξενία με προπονήσεις καί φιλικούς αγώνες προετοιμασίας με την ομάδα του Πανεπιστημίου της ΕΝΚΑ όπου αγωνίζεται με επιτυχία ο Ελληνας Ολυμπιονίκης μας κ.Χριστόφορος Κολόμβος.

Κρατάμε τα θετικά όλης αυτής της περιόδου διακοπής αγώνων και προχωράμε....

[full_width]