Aπόφαση που θα άλλαζε το παιχνίδι... - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Aπόφαση που θα άλλαζε το παιχνίδι...


Σε μια φάση που θα μπορούσε να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού με το Περιστέρι στάθηκε ο προπονητής του Υδραϊκού Νίκος Καραμάνης, μετά την ήττα της ομάδας του με 7-6, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄φάσης της Α1 πόλο Ανδρών.

Πάντως, ο Έλληνας προπονητής, μιλώντας στοpisina.net επισήμανε πως σε γενικές γραμμές έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στον συγκεκριμένο αγώνα

«Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια των παιδιών απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο, περιορίσαμε τα ατού του Περιστερίου, ακολουθήσαμε το πλάνο, κρατήσαμε χαμηλά τα ποσοστά τους στον παίχτη παραπάνω και ήμασταν πολύ καλοί στον αμυντικό τομέα. Μας στοίχισαν κάποιες επιθετικές επιλογές και ήμασταν άστοχοι σε εύκολες φάσεις για γκολ.

Δεν θέλω να μιλάω για την διαιτησία αλλά σε ένα κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες υπάρχει μια φάση στις αρχές του τέταρτου οκταλέπτου στην οποία παίκτης του Περιστερίου χτύπησε έξω από το νερό παίχτη του Υδραϊκού.

Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο μια αποβολή χωρίς αντικατάσταση (πέναλτι και τέσσερα λεπτά με παίκτη παραπάνω) θα ήταν καθοριστική για την έκβαση του παιχνιδιού. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα προσπαθούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

 

Pisina.net

 


[full_width]