Πολίστες 50, 47 και 46 ετών και προπόνηση για σεμινάριο! - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Πολίστες 50, 47 και 46 ετών και προπόνηση για σεμινάριο!



Οι προπονήσεις του Υδραϊκού έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Για όσους βρέθηκαν, έστω και μία φορά στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας κι είδε από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Δημήτρη Μαυρωτά, σίγουρα πήρε δουλειά για το σπίτι με… έφεση στη συγγραφή βιβλίου. Κι εξηγούμε το γιατί…
Πέρα από τους πιτσιρικάδες που κάνουν σεμινάριο δωρεάν από δόξες του αθλήματος, υπάρχουν πολίστες που δε σταμάτησαν καθόλου να αγωνίζονται στο επίπεδο της Α1 κατηγορίας (Φλέγκας, Κοκκινάκης, Βλοντάκης, Μπλάνης, Στελλάτος, Γιάννης και Βασίλης Εμμανουηλίδης κ.α.), αλλά κι ορισμένοι αθλητές – μύθοι του waterpoloστην Ελλάδα.
Για παράδειγμα ο 47χρονος Γιώργος Μαυρωτάς! Ο 46χρονος Φίλιππος Καϊάφας! Οι μικρότεροι αλλά πολύπειροι Θέμης Χατζής (42 ετών) και Θόδωρος Καλακόνας (40 ετών), που πέρα από τις επιτυχίες με την Εθνική, κατέκτησαν τα πάντα με τον Ολυμπιακό το 2002 (Ευρωλίγκα, Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Σούπερ Καπ)!
Στις προπονήσεις, όμως, συμμετέχει (μια κι οι παραπάνω σίγουρα θα αγωνιστούν στην Α1 κι όποτε δεν μπορούν, τηλεφωνούν σαν παιδάκια στον προπονητή τους και τον ενημερώνουν εγκαίρως!) κι ο μεγαλύτερος όλων. Ο Χρήστος Δήμου, που αισίως έφθασε τα 50 του χρόνια!
Μάλιστα ο Δημήτρης Μαυρωτάς, κόουτς της ομάδας, έχει να λέέι: «Προπονήσεις για βίντεο, για να μαθαίνουν οι νεότεροι. Μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω αυτά που ζω με τέτοιου επιπέδου αθλητές. Είναι παραδείγματα προς μίμηση. Παρά την ηλικία τους, δουλεύουν με τρομερό επαγγελματισμό».