Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο σκέλος του 45ου Αγώνα της Ελληνικής Επαναστάσεως - Απονομές - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο σκέλος του 45ου Αγώνα της Ελληνικής Επαναστάσεως - Απονομές

ΠΗΓΗ:http://fonitisydras.com
Oλοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο σκέλος του 45ου Ιστιοπλοϊκού Αγώνα της Ελληνικής Επαναστάσεως – Ύδρα 2018 που διεξάγεται κάθε χρόνο κατά την επέτειο της εθνικής μας εορτής από τον ΠΟΙΑΘ στην περιοχή του Σαρωνικού.
43 σκάφη τερμάτισαν στην Ύδρα και σήμερα το μεσημέρι έγιναν οι απονομές των επάθλων στους νικητές των ιστιοδρομιών (Φάληρο-Ύδρα).
Η εκδήλωση των απονομών έγινε στη δημοτική αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» όπου ο Αντιπρόεδρος του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου Φάνης Κεφαλωνίτης καλωσόρισε τα πληρώματα των σκαφών εκ μέρους του Προέδρου του ΥΝΟ, Θεόδωρου Μουστακαρία. Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Ύδρας Γιώργο Κουκουδάκη ο οποίος ανέφερε ότι η άφιξη των ιστιοπλόων σηματοδοτεί την έναρξη της τουριστικής περιόδου, για να δώσει στη συνέχεια τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του ΠΟΙΑΘ, Ιωάννη Μαραγκουδάκη. Ο κ. Μαραγκουδάκης ευχήθηκε με τη σειρά του να κλείσουν τον μισό αιώνα των αγώνων της Ελληνικής Επαναστάσεως και ανταλλάχτηκαν τιμητικές πλακέτες αλλά  και ευχαριστίες στον Λιμενάρχη Ύδρας Γιώργο Μανδαλάκη για τη βοήθεια στον ελλιμενισμό των σκαφών και τον Πρόεδρο του ΔΛΤΥ Γιάννη Μπελεγρή. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των πληρωμάτων στις κατηγορίες ORCi, IRC, ORC Club, ORC Club/F.



Τις βραβεύσεις στα πληρώματα έκαναν: ο Δήμαρχος Γιώργος Κουκουδάκης, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΔΛΤΥ, Γιάννης Μπελεγρής,  ο Αντιπρόεδρος του ΥΝΟ, Φάνης Κεφαλωνίτης, ο Λιμενάρχης Ύδρας, Γιώργος Μανδαλάκης και ο π. Δήμαρχος Ύδρας Κώστας Αναστόπουλος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΥΝΟ οργάνωσε την καθιερωμένη εκδήλωση με την πολύτιμη βοήθεια της Γραμματέα του Ομίλου, Αναστασίας Μαυρομάτη.
Τα ιστιοπλοϊκά θα αναχωρήσουν από την Ύδρα το πρωί της Κυριακής για να επιστρέψουν στο Φάληρο όπου θα ολοκληρώσουν και το δεύτερο σκέλος του αγώνα.