Σιγουρεύει τα πλέι οφ ο Υδραϊκός, 9-3 τον Πανιώνιο στον Άλιμο - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Σιγουρεύει τα πλέι οφ ο Υδραϊκός, 9-3 τον Πανιώνιο στον Άλιμο

Ένα ακόμα μεγάλο βήμα για την κατάταξή του στην πρώτη 6άδα και τη συμμετοχή του στα πλέι οφ και του φετινού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών έκανε ο Υδραϊκός.
Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη νίκησε εύκολα με 9-3 τον Πανιώνιο, στο κολυμβητήριο του Αλίμου, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής, το Σάββατο (14/4) το μεσημέρι, έφτασε τους 28 βαθμούς, θα είναι σίγουρα μέσα στους πρώτους έξι, δυο στροφές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδυ, αλλά περιμένει να δει τι θα κάνουν απόψε και οι υπόλοιποι διεκδικητές των πλέι οφ.
Οι Υδραίοι επέβαλαν από το ξεκίνημα τον ρυθμό τους, με καλή άμυνα και με τον Φλέγκα σε καλή μέρα, αλλά και με πλουραλισμό στην επίθεση. Και με κορυφαίο σκόρερ τον Χαραλαμπόπουλο με 3 γκολ, έφτασαν στη νίκη.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 9-3
Οκτάλεπτα: 4-2, 1-0, 2-0, 2-1.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος, Χατζηκυριακάκης 2, Τοράκης, Μπλάνης 2, Βιτέλας, Αργυρόπουλος Κ., Χαραλαμπόπουλος 3, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Σολεμανιπάκ 2, Γραμματικός.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Μαντής, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 1, Νιαρχάκος, Κουτσιαλής, Μπργκούλιαν 1, Κουλιεράκης, Ζουρίδης, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου 1, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Σιάχος, Δημακόπουλος, Παπαδόπουλος.
Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Πολυχρονόπουλος
Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής