Ο Υδραϊκός στα πλέι οφ, μεγάλη εκτός έδρας νίκη 8-7 επί του Παλαιού Φαλήρου - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Ο Υδραϊκός στα πλέι οφ, μεγάλη εκτός έδρας νίκη 8-7 επί του Παλαιού Φαλήρου

Ο Υδραϊκός θα μετάσχει οριστικά στα πλέι οφ και του φετινού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Το συγκρότημα του Δημήτρη Κραβαρίτη πέτυχε την πιο σημαντική νίκη της στη φετινή σεζόν στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, την Τετάρτη (18/4) στην έδρα του Παλαιού Φαλήρου, εκεί όπου επιβλήθηκε με 8-7 και πέτυχε το μεγάλο στόχο, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση, ισόβαθμος με τον 6ο Απόλλωνα Σμύρνης (που νίκησε την ίδια ώρα τον ΟΦΗ) και μαζί άφησαν τέσσερις βαθμούς πίσω τους Φαληριώτες που, μία στροφή πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου, είναι οριστικά εκτός 6άδας.
Συγκλονιστικό ματς έγινε στο Ρέστειο κολυμβητήριο του Φαλήρου, με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Στο τελευταίο οκτάλεπτοι, ο Στελλάτος ισοφάρισε για τον Υδραϊκό σε 6-6. Στο 3.30 πριν από τη λήξη, ένα σουτ του Βιττέλα φάνηκε αρχικά να αποκρούει ο Τσαλκάνης, αλλά οι διαιτητές, μετά από υπόδειξη του επόπτη, έδωσαν γκολ και το σκορ διαμορφώθηκε σε 6-7. Το Παλαιό Φάληρο ισοφάρισε εκ νέου με τον Γαρδίκα, αλλά ο Χατζηκυριακάκης σκόραρε στον παίκτη παραπάνω, στα 9 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, πέτυχε το τελικό 7-8 και χάρισε στον Υδραϊκό την πολυπόθητη θέση στα πλέι οφ.
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 7-8
Οκτάλεπτα: 1-2, 0-1, 3-2, 3-3.
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 2, Κάκαρης 2, Αθανασίου, Τσαχειλίδης, Τρούλος, Σπηλιωτόπουλος, Γαβαλάς, Κατσαγούνος, Λιαπάκης 1, Παζαΐτης.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος 1, Χατζηκυριακάκης 2, Τοράκης, Μπλάνης, Βιττέλας 1, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 3, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Σολεϊμάνιπακ 1, Γραμματικός.
Διαιτητές: Μπουδραμής, Μαρκοπούλου
Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής