Πάρτι Υ.Ν.Ο. στην Ύδρα 12-08-2011 - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Πάρτι Υ.Ν.Ο. στην Ύδρα 12-08-2011


Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε το πάρτι του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου για τους μικρούς και μεγάλους κολυμβητές του Ομίλου στο χώρο του εστιατορίου «OMILOS» στην Ύδρα.  Παρασκευή 12:00  και ο «OMILOS» άρχισε να γεμίζει από παιδικά χαμόγελα και όμορφα πρόσωπα, έτοιμα να ξεφαντώσουν σε καλοκαιρινούς ρυθμούς, μετά από ενάμισι μήνα εντατικών προπονήσεων κολύμβησης και υδατοσφαίρισης στο Μανδράκι της Ύδρας.

 Ο μπουφές που στήθηκε για το πάρτι  κάλυψε όλες τις γευστικές προτιμήσεις των παιδιών. Η μουσική, το κέφι, ο χορός, τα γέλια και οι φωτογραφίες κράτησαν μέχρι στις 14:00, διότι το απόγευμα οι μικροί και μεγάλοι κολυμβητές είχαν την  τελική πρόβα για τους αγώνες του Σαββάτου. Στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά του Υ.Ν.Ο. πήραν ως αναμνηστικό δώρο ένα σκουφάκι κολύμβησης με το νέο λογότυπο του Ομίλου και αποχώρησαν κρατώντας τις ευχάριστες αναμνήσεις και τις φιλίες που κέρδισαν αυτό το καλοκαίρι.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Λιμενάρχης της Ύδρας Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Σπυρίδων Συρίγος και ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας Υποπλοίαρχος του Λ.Σ. κ. Ιωάννης  Μπελεγρής, αλλά και αρκετοί γονείς παιδιών τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Από το Δ.Σ του Υ.Ν.Ο. παραβρέθηκαν: ο πρόεδρος κ. Θοδωρής Μουστακαρίας , ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, η κα. Αναστασία Λάσκαρη και η κα. Αναστασία Μαυρομάτη, όπου απόλαυσαν από κοντά το κέφι των παιδιών.  Ευχόμαστε στα παιδιά και στους γονείς τους καλή συνέχεια στις διακοπές τους.
περισσότερες φωτογραφίες   ΕΔΩ