Κολυμβητικοί αγώνες στην Ύδρα, 13-08-2011 - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Κολυμβητικοί αγώνες στην Ύδρα, 13-08-2011


Κολυμβητικοί αγώνες, Ύδρα 13-08-2011.

Το αθλητικό γεγονός του Αυγούστου στην Ύδρα!


Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου για να παρακολουθήσει τους κολυμβητικούς αγώνες, που σηματοδοτούν το τέλος της περιόδου των μαθημάτων εκμάθησης κολύμβησης. Οι μικροί και μεγάλοι κολυμβητές αποβιβάστηκαν από τις βάρκες στο Μανδράκι της Ύδρας και, αφού φόρεσαν το σκουφάκι με το νέο λογότυπο του Ομίλου, ετοιμάστηκαν για την καθιερωμένη παρέλαση ανά κατηγορίες με το έμβλημα της κάθε ομάδας. Στο μεταξύ το λόγο έλαβε ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Θοδωρής Μουστακαρίας, ο οποίος τόνισε ότι στόχος μας είναι να φέρουμε όλα τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και να αναπτύξουμε τις υποδομές που χρειάζονται στο νησί για να έχουμε οργανωμένα τμήματα κολύμβησης και υδατοσφαίρισης. Τέλος επεσήμανε ότι βρισκόμαστε κοντά σε μια λύση για τη δημιουργία μόνιμης αθλητικής υποδομής και σε αυτό θα βοηθήσει η νέα δημοτική αρχή και όλοι οι φορείς του νησιού που αγκαλιάζουν σιγά σιγά πιο «ζεστά» την ιδέα ενός σύγχρονου κολυμβητηρίου στην Ύδρα. Ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε καλούς αγώνες για τα παιδιά. Αμέσως μετά ακολούθησε η παρέλαση των αθλητών μπροστά από τους γονείς τους και πάνω στο πλωτό κολυμβητήριο, αποσπώντας τα δυνατά χειροκροτήματα και τις επευφημίες τους. Οι αθλητές και οι αθλήτριες με καμαρωτό παράστημα και όμορφο χαμόγελο χαιρετούσαν τον κόσμο και «ζέσταιναν» τις μηχανές τους για την τελική αναμέτρηση.Τελειώνοντας η παρέλαση, ξεκίνησαν οι αγώνες με την επίδειξη από τις μικρές και μεγάλες «Μαρίδες». Τα φλας άναψαν και τα χειροκροτήματα γέμισαν όλο το χώρο! Ακολούθησαν οι άλλες ομάδες σε σειρές των εφτά ατόμων, ενώ ταυτόχρονα γινόταν και οι απονομές για κάθε κατηγορία και ομάδα Επιβραβεύτηκε με μετάλλια η συμμετοχή και προσπάθεια των 130 αθλητών/τριών, καθώς σκοπός των προπονήσεων και των αγώνων είναι η ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού  και της ευγενούς άμιλλας. Ιδιαίτερη βράβευση έγινε για το αγωνιστικό τμήμα του Ομίλου που συμμετείχε πέρυσι στο παμπεριφερειακό πρωτάθλημα στην Κάλυμνο και κατέκτησε 14 μετάλλια! Τελειώνοντας οι αγώνες βραβεύτηκαν και οι βοηθοί προπονητές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με υπομονή και ήθος για ενάμισι μήνα στις προπονήσεις, ακολουθώντας με συνέπεια τις οδηγίες της προπονήτριας του Ομίλου κα. Ασπασία Παπαδάκη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Παστός, η Αντιδήμαρχος κα. Λουκία Λούλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας κ. Παναγιώτης Μαρκαντώνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:  κ. Αθανάσιος Μερτζάνης (Πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου), κ. Κωνσταντίνος Αναστόπουλος (τέως Δήμαρχος), κ. Ευστάθιος Γεώργας (τέως Αντιδήμαρχος) και ο κ. Εμμανουήλ Τσακίρης, ο Λιμενάρχης της Ύδρας Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Σπυρίδων Συρίγος, τον οποίον και ευχαριστούμε για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας Υποπλοίαρχος του Λ.Σ. κ. Ιωάννης  Μπελεγρής, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αστυνόμος Β΄ κ. Γεώργιος Ζώτας, η Διευθύντρια του Λυκείου Ύδρας κα. Μαρία Μαρσέλλου και ο τέως πρόεδρος του Υ.Ν.Ο. ο κ. Ανδρέας Ντούσκος. Από το Δ.Σ του Υ.Ν.Ο. παραβρέθηκαν τα μέλη: ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο κ. Θεοφάνης Κεφαλλωνίτης, η κα. Αναστασία Λάσκαρη, η κα. Αναστασία Μαυρομάτη,ο κ. Δημήτρης Μπαρτσιώκας, ο κ. Λινάρδος Πιτσιλός και ο κ. Σωτήρης Σταθάκης.
Ευχαριστούμε θερμά τους ιατρούς του νησιού κ. Χρήστο Γιώτη, κ. Οδυσσέα Ανδρούτσο και Ακριβή Λυσικάτου για τις ιατρικές υπηρεσίες που προσέφεραν καθ’  όλη τη διάρκεια των προπονήσεων και κατά την τέλεση των αγώνων.  Τον κ. Σπύρο Βούλγαρη για την ηχητική κάλυψη των αγώνων,  τον κ. Ιούλιο Γιάννο για την βοήθειά του στην οργάνωση του χώρου για τους προσκεκλημένους, την κα. Ειρήνη Κουραχάνη για την επιμέλεια και οργάνωση των αγώνων και τέλος, την ξεχωριστή προπονήτρια του Ομίλου κα. Ασπασία Παπαδάκη για την άψογη οργάνωση και τέλεση των κολυμβητικών αγώνων.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους γονείς των παιδιών που μας εμπιστεύτηκαν για άλλη μια φορά τα παιδιά τους, ώστε να μάθουν να κολυμπούν σωστά και να αγαπήσουν τον αθλητισμό.
Ευχόμαστε σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του Υ.Ν.Ο. καλή συνέχεια στις διακοπές τους, κρατώντας τις ευχάριστες αναμνήσεις και τις φιλίες που έκαναν κατά την παραμονή τους στο νησί μας.
περισσότερες φωτογραφίες   ΕΔΩ