Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Δ΄ Εθνικής Ανδρών, Χαϊδάρι 2011 - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Δ΄ Εθνικής Ανδρών, Χαϊδάρι 2011


Μέσα σ΄ ένα καυτό Σαββατοκύριακο (το θερμόμετρο χτύπησε 41 βαθμούς Κελσίου), πραγματοποιήθηκε το Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Δ΄ Εθνικής Ανδρών για την προημιτελική φάση στο ανοικτό κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου (16/17-07/2011). Ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος συμμετείχε στον 3ο όμιλο Αττικής, αντιμετωπίζοντας τις ομάδες ΝΟ ΤΡΙΑΙΝΑΣ ΒΟΥΛΑΣ, ΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ και ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ.
Ο ανταγωνισμός μεγάλος ,οι φιλοδοξίες για το πέρασμα στην τελική φάση αυτονόητες! Οι αγώνες τα είχαν όλα: δύναμη, πάθος, φωνές, ζέστη, χτυπήματα, γέλια, σωστά και λάθος σφυρίγματα, στεναχώρια, αθλητική άμιλλα και ήθος. Η νέα ομάδα υδατοσφαίρισης του Υ.Ν.Ο. πιο έτοιμη και πιο έμπειρη από άλλες χρονιές κατάφερε να «σταθεί» αγωνιστικά στους συνεχόμενους αγώνες(πρωί-απόγευμα) και να κατακτήσει την 3η θέση στον όμιλό της. Αν δεν υπήρχαν στον αγώνα με το ΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ κάποια σφυρίγματα «ύποπτα» και αποβολές που «δήλωναν» κάτι, ίσως και να είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον όμιλο , παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την τελική φάση στη Μυτιλήνη! Οι νέοι αθλητές έπαιξαν με πάθος, δύναμη, αυτοπεποίθηση και έδειξαν ότι μπορούν να καταφέρουν πολλά, αν έχουν προπονητή να τους προετοιμάσει και πολλές ώρες προπόνησης! Η εμπειρία όμως έλειπε κι αυτή επιτυγχάνεται μόνο με φιλικούς αγώνες και συμμετοχές σε διάφορα τουρνουά. Αυτό το κενό ήρθαν να καλύψουν «παλιές δόξες» του αθλήματος και πρώην αθλητές του Ομίλου, που βοήθησαν την ομάδα του Υ.Ν.Ο. με την εμπειρία τους και την τεχνική τους. Αγωνίστηκαν οι παρακάτω νέοι αθλητές:
Αγγελόπουλος Ιωάννης, Αναργύρου Μιχάλης, Δρακόπουλος Γεώργιος, Νομικός Γεώργιος, Νομικός Μάριος, Παγάνης Χαράλαμπος, Πετρικιόζογλου Μανώλης, Ρονιώτης Ανδρέας, και Σκόρρας Γεώργιος τους οποίους και ευχαριστούμε τόσο για την αγωνιστική τους συμπεριφορά όσο και για το ήθος που επέδειξαν. Την ομάδα ενίσχυσαν με την παρουσία τους οι καταξιωμένοι αθλητές στο χώρο: Βλάχος Θοδωρής, Καϊάφας Φίλιππος και ο Πρόεδρος του Υ.Ν.Ο. Μουστακαρίας Θοδωρής. Επίσης μεγάλη συμμετοχή είχαν οι παλαίμαχοι του Ομίλου Καλαμβόκης Κωνσταντίνος και Λυγούρας Δημήτρης, καθώς και οι Υδραίοι αθλητές Αργυρόπουλος Κωνσταντίνος και Παπαδόπουλος Αλέξανδρος. Αρχηγός της αποστολής και προπονητής της ομάδας ήταν το μέλος του Δ.Σ του Υ.Ν.Ο. κ. Σωτήρης Σταθάκης, ξεχωριστή μορφή στο χώρο της υδατοσφαίρισης, βοηθός προπονητή ο κ. Αθανάσιος Τσάλτας που προετοίμασε την ομάδα για 15 ημέρες στην Ύδρα και έφορος της ομάδας ο κ. Δημήτρης Παγάνης. Το Δ.Σ του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου εκπροσώπησαν οι: Θεοδωρίδης Θεόδωρος, Μαυρομάτη Αναστασία και Μπαρτσιώκας Δημήτρης.
Αποτελέσματα αγώνων αναλυτικά:

ΥΔΡΑΪΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ - ΝΟ ΤΡΙΑΙΝΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (11 – 7)
Σάββατο πρωί 16/07/2011
τα 8/λεπτα: 3-1, 2-2, 3-1, 3-2
τα γκολ έβαλαν: Αγγελόπουλος Ιωάννης (1), Αργυρόπουλος Κωνσταντίνος (1), Βλάχος Θοδωρής (4), Καϊάφας Φίλιππος (1), Μουστακαρίας Θοδωρής (1), Νομικός Γιώργος (1) και Σταθάκης Στάθης (2)
σχόλιο: η ομάδα έπαιξε με δύναμη και πάθος στον πρώτο αγώνα κι αυτό φαίνεται από τα γκολ στα 8/λεπτα και τη διαφορά στο σκορ.

ΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (9 - 8)
Σάββατο απόγευμα 16/07/2011
τα 8/λεπτα: 3-1, 1-4, 0-2, 5-1
τα γκολ έβαλαν: Αργυρόπουλος Κωνσταντίνος (3), Βλάχος Θοδωρής (1), Καϊάφας Φίλιππος (3) και Παγάνης Χαράλαμπος (1)
σχόλιο: η ομάδα μπήκε δυνατά στον αγώνα, γιατί γνώριζε ότι η ομάδα της Μυτιλήνης «καίγεται» να βγει πρώτη στον όμιλο για την τελική φάση στην πόλη της. Στα πρώτα δύο 8/λεπτα το σκορ ήταν εναλλασσόμενο και ο αγώνας για δυνατά νεύρα. Όμως στο ξεκίνημα του δεύτερου 8/λεπτου, και ενώ ο Υδραϊκός προηγείτο με 1-4, ο διαιτητής κ. Κατσώνης απέβαλε με αντικατάσταση τους Βλάχο θοδωρή και Μουστακαρία Θοδωρή με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση, αποδοκιμασίες και παραλίγο να γενικευτεί επεισόδιο, Ευτυχώς οι πιο ψύχραιμοι επενέβησαν και έληξε προσωρινά το συμβάν. Αποτέλεσμα της έντασης ήταν να αποδιοργανωθεί η ομάδα και να μην μπορούν οι νέοι αθλητές να συγκεντρωθούν και να σκοράρουν. Το αποτέλεσμα του τρίτου και τέταρτου 8/λεπτου φανερώνει την ψυχολογία της ομάδας. Εν συντομία τα σφυρίγματα καθόρισαν την εξέλιξη του παιχνιδιού και το τελικό σκορ του αγώνα. Ο αγώνας έληξε με «πύρρεια» νίκη της Μυτιλήνης και τα επεισόδια συνεχίστηκαν ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων!

ΥΔΡΑΪΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (8 – 19)
Κυριακή πρωί 17/07/2011
τα 8/λεπτα: 3-4,1-3, 3-5,1-7
τα γκολ έβαλαν: Βλάχος Θοδωρής (1), Καϊάφας Φίλιππος (5), Καλαμβόκης Κωνσταντίνος (1) και Ρονιώτης Ανδρέας (1)
σχόλιο: η ομάδα επηρεασμένη από τα γεγονότα και την ένταση του προηγούμενου αγώνα, μπήκε με άσχημη ψυχολογία και κουρασμένη. Στην αρχή είχε το έλεγχο του παιχνιδιού, όμως στη συνέχεια δε μπόρεσε να βγάλει καλή άμυνα και κόντρα επίθεση. Οι παίχτες του Χαϊδαρίου πιο έτοιμοι και έμπειροι κατάφεραν να προηγηθούν στο τέλος με διαφορά και να πάρουν τη νίκη. Η απουσία του Θοδωρή Βλάχου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, στοίχισε ακριβά στη οργάνωση του παιχνιδιού, αν και στο τέλος κατάφερε να έρθει και να παίξει για λίγα λεπτά, αλλά ήταν ήδη αργά. Το αποτέλεσμα είχε κριθεί!

ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (11 – 13)
Κυριακή απόγευμα 17/07/2011
τα 8/λεπτα: 2-5, 4-2, 2-3, 3-3
τα γκολ έβαλαν: Αναργύρου Μιχάλης (2), Αργυρόπουλος Κωνσταντίνος (1), Καλαμβόκης Κωνσταντίνος (5), Λυγούρας Δημήτρης (2), Νομικός Γιώργος (2) και Ρονιώτης Ανδρέας (1)
σχόλιο: η ομάδα ξεπερνώντας τα άσχημα αποτελέσματα των δύο προηγούμενων αγώνων κατάφερε να παίξει καλά και δυνατά, δίνοντας περισσότερο χρόνο στους νέους αθλητές και ευκαιρίες να σκοράρουν.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές νέους και παλιούς για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους να εκπροσωπήσουν επάξια τον Υδραϊκό Ναυτικό Όμιλο σε τούτο το πρωτάθλημα. Ακόμη να ευχαριστήσουμε τον προπονητή της ομάδας κ. Αθανάσιο Τσάλτα που προετοίμασε την ομάδα και έμαθε στους νέους αθλητές πώς να παίζουν με σύστημα, αγωνιστική πειθαρχεία και αθλητικό ήθος. Ευχόμαστε του χρόνου να πετύχουμε το στόχο μας και περάσουμε στην τελική φάση!
περισσότερες φωτογραφίες   ΕΔΩ