Φιλικός αγώνας υδατοσφαίρισης Υδραϊκού-Εθνικού, Ύδρα 23/07/2011 - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Φιλικός αγώνας υδατοσφαίρισης Υδραϊκού-Εθνικού, Ύδρα 23/07/2011


Ο Υδραϊκός κέρδισε τις εντυπώσεις και ο Εθνικός κέρδισε τον επίσημο φιλικό αγώνα!



Στα πλαίσια των ναυταθλητικών εκδηλώσεων για το καλοκαίρι του 2011 ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος διοργάνωσε φιλικούς αγώνες υδατοσφαίρισης στην Ύδρα από 22 έως 24 Ιουλίου 2011, ανάμεσα στις εφηβικές ομάδες του Εθνικού και του Υδραϊκού. Στόχος αυτής της προσπάθειας ήταν να δώσουμε ευκαιρίες στους νέους αθλητές μας για την απόκτηση εμπειριών, τη βελτίωση της ομαδικής και ατομικής τεχνικής τους, να ευχαριστηθούν και να «ζήσουν» όλη αυτή την ωραία αθλητική εμπειρία και τέλος να προβάλλουμε την Ύδρα και τον Όμιλό μας. Η εφηβική ομάδα υδατοσφαίρισης του Εθνικού κατέφθασε στην Ύδρα το πρωί της Παρασκευής (22-07-2001) και, αφού ξεκουράστηκε για λίγο, το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ο πρώτος φιλικός αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Μανδράκι της Ύδρας. Το πρωί του Σαββάτου (23-07-2011) πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος φιλικός και το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 18:30, ο επίσημος φιλικός με παρουσία κοινού. Την Κυριακή το πρωί (24-07-2011) έγινε ο τελευταίος και αποχαιρετιστήριος φιλικός αγώνας.
Η ομάδα του Εθνικού, πιο έτοιμη και με περισσότερη εμπειρία, από τον πρώτο φιλικό αγώνα με την ομάδα του Υδραϊκού έδειξε ότι είναι ικανή να κάνει τη διαφορά και να κερδίσει άνετα. Η ομάδα τους Υδραϊκού, έχοντας κάνει μόνο 20 ημέρες προπόνηση, κατάφερε να δυσκολέψει τον Εθνικό και να δείξει τα «δόντια της» σε αρκετά σημεία των 10/λεπτων. Σε κάθε φιλικό αγώνα έδειχνε σημάδια βελτίωσης σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, αποκτώντας αυτοπεποίθηση και αγωνιστικό θάρρος. Το απόγευμα του Σαββάτου, στον επίσημο φιλικό αγώνα (αν και υπήρχε σχετική ανακοίνωση στα ταμπλό του Δήμου και στην ιστοσελίδα του Ομίλου), η παρουσία του Υδραϊκού κοινού ήταν κατώτερη των προσδοκιών μας κι αυτό έκανε εντύπωση στη φιλοξενούμενη ομάδα που περίμενε να γεμίσει με θεατές ο χώρος γύρω από το πλωτό κολυμβητήριο. Αχτίδα ελπίδας η νεολαία της Ύδρας που ήρθε επευφήμησε και χειροκρότησε την ομάδα του Υδραϊκού! Ο αγώνας ξεκίνησε με την παρουσίαση των παιχτών των δύο ομάδων και την ανταλλαγή αναμνηστικών ενθύμιων. Οι δύο ομάδες πήραν τις θέσεις τους στο πλωτό κολυμβητήριο και με το σφύριγμα του διαιτητή κ. Στάθη Σταθάκη, άρχισε ο αγώνας. Το πρώτο 10/λεπτο η ομάδα του Εθνικού προηγήθηκε στο σκορ με μεγάλη διαφορά. Στο δεύτερο 10/λεπτο ο Υδραϊκός ανέβασε την απόδοσή του και πλησίασε στο σκορ. Στο ημίχρονο οι ομάδες πήραν τις οδηγίες των προπονητών και μπήκαν πιο δυναμικά στον αγώνα. Η εμπειρία του Εθνικού και η φυσική κατάσταση των παιχτών του, «έβαλε» πάλι μπροστά στο σκορ τη φιλοξενούμενη ομάδα. Στα μέσα του τέταρτου 10/λεπτου οι παίχτες του Υδρικού, με καλή απόδοση του τερματοφύλακα και των επιθετικών, κατάφεραν να πλησιάσουν στην ισοφάριση. Τελικά οι παίχτες του Εθνικού κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα με τέσσερα γκολ διαφορά. Αποτέλεσμα του αγώνα: Υδραϊκός – Εθνικός 8 – 12 . Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα ο πρόεδρος του Υ.Ν.Ο. κ. Θοδωρής Μουστακαρίας απένειμε αναμνηστικά μετάλλια στους παίχτες των δύο ομάδων και υποσχέθηκε να πραγματοποιηθεί και του χρόνου παρόμοιο τουρνουά φιλικών αγώνων. Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια στους δύο προπονητές των ομάδων, τον κ. Ιωάννη Κανελλόπουλο του Εθνικού και τον κ. Αθανάσιο Τσάλτα του Υδραϊκού, για τη σωστή δουλειά που κάνουν στις ομάδες τους και την άψογη αγωνιστική συμπεριφορά των παιχτών τους. Πολυτιμότερος παίχτης του φιλικού αγώνα ( MVP) ανακηρύχτηκε ο τερματοφύλακας του Υδραϊκού Σκόρρας Γιώργος, για τις εντυπωσιακές αποκρούσεις του και το ακαταμάχητο χαμόγελό του! Σκόρερ του αγώνα ανακηρύχτηκαν από τον Υδραϊκό ο Παγάνης Χαράλαμπος (4) και από τον Εθνικό ο Χατζηκυριακάκης Νηρέας(8)!
Από τον Υδραϊκό Ναυτικό Όμιλο έπαιξαν και σκόραραν οι:
Αγγελόπουλος Ιωάννης, Αναργύρου Μιχάλης(1), Δρακόπουλος Γεώργιος, Μαρκαντώνης Δημήτρης(1), Νομικός Γεώργιος(1), Νομικός Μάριος(1), Παγάνης Χαράλαμπος(4), Πετρικιόζογλου Μανώλης, Ρονιώτης Ανδρέας, και Σκόρρας Γεώργιος(τερματοφύλακας), τους οποίους και ευχαριστούμε τόσο για την αγωνιστική τους συμπεριφορά όσο και για τον τρόπο που εκπροσώπησαν τον Υδραϊκό Ναυτικό Όμιλο!
Προπονητής της ομάδας ο κ. Αθανάσιος Τσάλτας
Από τον Εθνικό έπαιξαν και σκόραραν οι: 

Αρβανίτης Ιωάννης, Αρμένης Κωνσταντίνος, Βλασταρίδης Ιωάννης, Βουνισέας Στέφανος (τερματοφύλακας), Γαλιάτσης Δημήτρης, Γιαννόπουλος Αναστάσιος(2), Κανελλόπουλος Θοδωρής(1), Μαμακάκης Χρήστος, Πασχάλης Μάριος, Ρέβελας Γιώργος (1), Ρουμελιώτης Μιχάλης, Τσαφέρης Νίκος, Τσιτσιπάς Φανούριος, Χατζηκυριακάκης Νηρέας(8)
Προπονητής της ομάδας ο κ. Ιωάννης Κανελλόπουλος και βοηθός προπονητή κ. Νίκος Βαβούρης
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Δημήτρη Δρακόπουλο για τη δωρεάν μετακίνηση της ομάδας του Εθνικού με το κρουαζιερόπλοιό του «Πλατυτέρα» από τον Πειραιά στην Ύδρα, καθώς και το διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας κ. Ιωάννη Μπελεγρή για τη φιλοξενία της ομάδας του Εθνικού στους χώρους της σχολής κατά την παραμονή της στο νησί μας. Ευχαριστούμε θερμά τον Γενικό Γραμματέα του Εθνικού κ. Γεώργιο Τσάλτα που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και έστειλε την εφηβική ομάδα στην Ύδρα για να συμμετάσχει στους φιλικούς αγώνες. Ευχόμαστε καλές διακοπές στους παίχτες και τον προπονητή του Εθνικού και ελπίζουμε να πέρασαν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στην Ύδρα! Όσο για την ομάδα του Υδραϊκού, μετά από το καθιερωμένο ρεπό, οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά μέχρι τέλος Αυγούστου! 
περισσότερες φωτογραφίες   ΕΔΩ