«Εχουμε στόφα μεγάλης ομάδας» - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

«Εχουμε στόφα μεγάλης ομάδας»

Ο κορυφαίος του αγώνα, τερματοφύλακας της Εθνικής μας  και του Υδραικου Ν.Ο. Κώστας Φλέγκας, είπε στον απεσταλμένο του ΠΣΑΤ, Γιάννη Αναγνωστόπουλο:
«Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε πάρα πολύ καλά στην άμυνα, είχα κι αρκετές βοήθειες, είχαμε στήσει την άμυνά μας ώστε να περιμένουμε ας πούμε τα σουτ. Πήγαν όλα πάρα πολύ καλά στην άμυνα, βγάλαμε μπλοκ στην αρχή, έκανα τις αποκρούσεις που έπρεπε. Εντάξει, «φάγαμε» δυο γκολ, μακάρι να μην τρώγαμε κανένα, μας τα έβαλε αυτός ο παλιο – Μπλάι του Ολυμπιακού (γελάει). Τι να κάνουμε… Από εκεί και πέρα, έχουμε στόφα μεγάλης ομάδας κι αυτό το αποδεικνύουμε παιχνίδι με το παιχνίδι». Σε ερώτηση για την αντίπαλο στον ημιτελικό Σερβία ο τερματοφύλακας της Εθνικής ήταν αναλυτικός.
«Τη Σερβία την παίξαμε στην προετοιμασία μας, κάναμε ένα επίσημο φιλικό, είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, είναι η καλύτερη ίσως αυτή τη στιγμή στον κόσμο κι από τις καλύτερες Σερβίες που έχουν υπάρξει. Το λένε και οι ίδιοι. Μπορούμε να παίξουμε με την ίδια αυτοσυγκέντρωση στην άμυνα; Αυτό… Αν κάνουμε αυτό θεωρώ ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες, γιατί πλέον όλοι λίγο πολύ έχουμε δει πως παίζει η κάθε ομάδα, όλοι έχουμε διαβάσει στα παιχνίδια που έχουμε παίξει. Έχουν πολλά «όπλα», πολλούς καλούς παίκτες, πολύ καλά σουτ, το είδαμε και στον πρώτο αγώνα με την Κροατία και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.