Πάλεψε αλλά έχασε - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Πάλεψε αλλά έχασε

Την ήττα με 13 – 10 από την ισπανική Τενερίφη γνώρισε η ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών του Υδραϊκού στο πρώτο παιχνίδι της δεύτερης φάσης του νεοσύστατου θεσμού των ευρωπαϊκών κυπέλλων, του challenger cup, σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στην πόλη Νόβακι της Σλοβακίας. 

Η ελληνική ομάδα ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστική και διεκδίκησε την νίκη μέχρι το τέλος. Αν και βρέθηκε να χάνει με 8-4 στο 14ο λεπτό της συνάντησης, μείωσε σε 10 – 11 τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού, αλλά δεν μπόρεσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-4, 2-3, 2-2.

Ο Υδραϊκός αγωνίστηκε με την κάτωθι σύνθεση:

Μάμαλης, Μπεκές, Σουζούκι 3, Παπαδημητρίου, Γκαράνης 1, Παπαβασιλείου, Μπλάνης 2, Ρομπόπουλος 1, Ζωρζος, Τακάτα 2, Κοντονής 1, Μπερτόλης, Μητράκης.

Στο άλλο παιχνίδι της Παρασκευής για τον συγκεκριμένο όμιλο η Τουρκική Γαλατάσαραϊ επικράτησε εύκολα της οικοδέσποινας Νόβακι με 13-6. 

Ο Υδραϊκός αντιμετωπίζει σε έναν αγώνα ή ταν ή επι τας την Γαλατάσαραϊ το Σάββατο στις 18.00 και την Κυριακή στις 12.00 την Νόβακι. Από κάθε όμιλο προκρίνονται στην επόμενη φάση οι 2 πρώτες ομάδες. 

Pisina.net 



[full_width]