Εχασε στο τελος του σγωνα την νικη μεσα απο τα χερια του. - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Εχασε στο τελος του σγωνα την νικη μεσα απο τα χερια του.


Σε συναρπαστική αναμέτρηση με φινάλε θρίλερ εξελίχθηκε ο εξ' αναβολής αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Υδραϊκό, από την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και στο πλαίσιο του Α' Ομίλου. Ο αγώνας έγινε την Τετάρτη (16/11) το βράδυ στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή και νικητές με 10-9 ήταν τελικά οι γηπεδούχοι πράσινοι του Δημήτρη Μάζη, που έφτασαν στους 13 βαθμούς και εδραιώνονται έτσι στην 3η θέση της βαθμολογίας του συγκεκριμένου Ομίλου.

Το ματς είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, συγκλονιστική εξέλιξη και συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ και ανατροπές. Λίγο πριν από το φινάλε το σκορ ήταν 9-9 και ο Χρήστος Σιαμάς με εκπληκτική εκτέλεση έδωσε τελικά το τρίποντο στο "τριφύλλι", πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ, 2 λεπτά πριν από τη λήξη.

Σημειωτέον ότι ο Υδραϊκός (που είχε κορυφαίους τους Ρομπόπουλο και Σουζούκι) γνώρισε την ήττα μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 10-9

Οτάλεπτα: 2-2, 2-3, 4-2, 2-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης 1, Κανδανολέων 1, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος 2, Τόττης, Χωματίδης, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π. 1, Αλβέρτης, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ. 2, Ζερβουδάκης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Πετρόπουλος, Μπεκές, Σουζούκι 3, Παπαδημητρίου, Γκαράνης, Παπαβασιλείου, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 4, Δημακόπουλος, Τακάτα 1, Κοντονής 1, Μπερτόλης, Μητράκης, Δαλαμπέκης, Μακαντάνης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής


[full_width]