Μπορούσαμε απέναντι σε ισάξιες ομάδες - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Μπορούσαμε απέναντι σε ισάξιες ομάδες


Ο Υδραϊκός του Νίκου Καραμάνη ολοκλήρωσε την Κυριακή 13 Νοέμβρη το ευρωπαϊκό του ταξίδι στην πόλη Νόβακι της Σλοβακίας. Παρά την παρθενική του νίκη σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το νικηφόρο δηλαδή σημερινό αποτέλεσμα απέναντι στην οικοδέσποινα Νόβακι με 19 – 18, η ελληνική ομάδα με δύο ήττες και μία νίκη αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού του CHALLENGER CUP.

Ο Χάρης Ρομπόπουλος πέτυχε τα 15 από τα 44 γκολ της ελληνικής ομάδας σ’ αυτό το τριήμερο ταξίδι. Μιλώντας στο pisina.net υποστήριξε ότι ο Υδραϊκός θα μπορούσε να εξασφαλίσει την πρόκριση αφού αντιμετώπιζε ισάξιες ομάδες. Στην συνέχεια ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε την πρόκριση από τον όμιλό μας και το ευρωπαϊκό μας ταξίδι τελειώνει εδώ. Είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την πρόκριση καθώς αντιμετωπίζαμε ομάδες με ισάξιες δυνατότητες! Παρόλα αυτά δεν τα καταφέραμε και φεύγουμε με δυο ήττες και μια νίκη στα τελευταία μας παιχνίδια! Κρατάμε λοιπόν αυτήν την νίκη στον τελευταίο μας αγώνα και γυρνάμε να συνεχίσουμε δυναμικά τις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον εκτός έδρα αγώνα μας με την ομάδα του Παναθηναϊκου».

Pisina.net


[full_width]