«Δικαιωθήκαμε με την πρόκριση» - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Κυριακή 28 Απριλίου 2024

«Δικαιωθήκαμε με την πρόκριση»Την ικανοποίησή του για την πρόκριση του Υδραϊκού στα πλέι οφ της Α1 πόλο Ανδρών εξέφρασε με δηλώσεις του στο pisina.net ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Καραμάνης.

«Πριν μιλήσω για την σειρά των μεταξύ μας αγώνων με τη Γλυφάδα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον οργανισμό του ΑΝΟΓ (τον πρόεδρο, το Δ.Σ , τον τεχνικό διευθυντή, τους προπονητές, τους παίκτες και τους υπαλλήλους του κολυμβητηρίου (ειδικά τον Νεκτάριο και τον Νίκο) για τη φιλοξενία των δύο τελευταίων χρόνων. Πραγματικά μας κάνουν να νιώθουμε σαν το σπίτι μας!» είπε και συμπληρωσε

«Θέλω να σταθώ στο πόσο δύσκολη ήταν αυτή η σειρά των αγώνων εναντίον του ΑΝΟΓ. Ξεκινήσαμε μέσα Αυγούστου προετοιμασία αμφότερες οι ομάδες και συναποφασίσαμε, ο Χρήστος Παπαποστόλου ο τεχνικός διευθυντής του ΑΝΟΓ, ο Γιάννης Κατρουτζανάκης, ο βοηθός του και στη συνέχεια πρώτος προπονητής ο Γιώργος Παπαδόπουλος τον καταρτισμό του εβδομαδιαίου προγράμματος των προπονήσεων στο νερό, στο γυμναστήριο και κοινές προπονήσεις! Η συνεργασία μας ήταν άψογη! Μέχρι και δέκα μέρες πριν τα play in παίζαμε φιλικά και δοκιμάζαμε τις τακτικές των ομάδων μας που θα εφαρμόζαμε στους αντιπάλους μας» και τόνισε:

«Μέσα σε τέσσερις μέρες παίζαμε τους κόπους και τους στόχους όλης της χρονιάς! Για μένα τον Γιώργο και τους παίχτες μας ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση! Τώρα για την σειρά των αγώνων: Ήταν μια σειρά δύσκολων αγώνων προηγηθήκαμε την Παρασκευή 1-0 ο ΑΝΟΓ μας ισοφάρισε στο δεύτερο παιχνίδι 1-1 και σήμερα ήμασταν αποφασισμένοι ,το θέλαμε πάρα πολύ, ήμασταν καλύτεροι και νικήσαμε δίκαια. Η πρόκριση μας στο final 8 του κυπέλλου και η συμμετοχή μας στα play off στις θέσεις 5-8 είναι μια προσωπική δικαίωση, δικαίωση του προέδρου του Υδραϊκού του κύριου Μουστακαρία, του κυρίου Λυγούρα, του Γιώργου Μπελεγρή, του ΔΣ της ομάδας, οι οποίοι στηρίζουν με κάθε τρόπο την ομάδα μας και του βοηθού μου του Γιώργου Πουλιόπουλου!

Αφήνω στο τέλος τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της επιτυχίας, τους παίχτες μου! Δικαιώθηκαν οι κόποι τους και όλη η δουλειά που κάναμε στις προπονήσεις από τις 16 Αυγούστου μέχρι σήμερα! Τους αξίζουν συγχαρητήρια και τους ευχαριστώ πολύ γιατί καταφέραμε τους δύο σημαντικότερους στόχους που είχαμε θέσει με τη διοίκηση της ομάδας στην αρχή της χρονιάς (final 8 κυπέλλου και play off) Περιμένουμε την αυριανή κλήρωση του κυπέλλου».

 

Pisina.net


[full_width]