Στα play in τώρα με την Γλυφάδα (ΑΝΟΓ) - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Στα play in τώρα με την Γλυφάδα (ΑΝΟΓ)


 

 



 

Ο Υδραϊκός που είναι στον  ομίλο G1 (ισχυρών) θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά .Έτσι θα αντιμετωπίσει στα play in την ομάδα της Γλυφάδας όπου και αυτή έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο G(αδυνάτων).Όμως, οι δύο ομάδες αγωνίζονται στο ίδιο κολυμβητήριο τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Αυτόματα λοιπόν το πλεονέκτημα έδρας της σειράς, που θα κριθεί στις δυο νίκες, εξαλείφεται.

Ο προπονητής του Υδραϊκού, Νίκος Καραμάνης μίλησε στο pisina.net με τον αγώνα της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό

Ακολουθεί ολόκληρη  η δήλωση του προπονητή:

 "Είχαμε συζητήσει με τα παιδιά πως μετά τη λήξη του πρώτου γύρου της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος θέλω να δείξουμε στο δεύτερο γύρο ότι βελτιωνόμαστε τόσο με τις εμφανίσεις μας όσο και με τα αποτελέσματα και τους αριθμούς και το καταφέραμε.

 Μετά το θετικό αποτέλεσμα και την ισοπαλία μέσα στο Περιστέρι σήμερα αντιμετωπίζαμε την πιο βελτιωμένη ομάδα του πρωταθλήματος συγκριτικά με την πρώτη φάση.

 Ο Παναθηναϊκός με την μεταγραφή του Παπανικολάου είναι πολύ ενισχυμένος και έχει αλλάξει επίπεδο.

 Καταφέραμε να βάλουμε δύσκολα στον Παναθηναϊκό, παίξαμε πολύ καλή άμυνα, κρατήσαμε χαμηλά τα ποσοστά του στον παίχτη παραπάνω και για τρία 8λεπτα περιορίσαμε το μεγάλο επιθετικό του όπλο τον Παπανικολάου .

 Τρία λεπτά πριν το τέλος ήμασταν ισοπαλία αλλά εκεί ο Παπανικολάου με δύο καθοριστικά γκολ από την θέση του φουνταριστού καθάρισε το παιχνίδι .

 Συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την εμφάνιση τους.

 Ετοιμαζόμαστε για τον πρώτο αγώνα των play in με τον ΑΝΟΓ την Παρασκευή ."

pisina.net



[full_width]