Μάριος Χατζηκυριακάκης για Υδραϊκό: - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Μάριος Χατζηκυριακάκης για Υδραϊκό:

«Κάναμε ένα ωραίο δώρο για τις γιορτές του Πάσχα»

Ο Υδραϊκός εξασφάλισε την παρουσία του στις 8 καλύτερες ομάδες της Α1 πόλο ανδρών

 

 Μάνος Φυρογένης  AQUAFEED24

 
«Όλα τριγύρω αλλάζουνε και ο Μάριος ο ίδιος μένει» παραφράζοντας το στίχο που έχει ερμηνεύσει ο σπουδαίος Νίκος Παπάζογλου. Μία σταθερά αμετάβλητη στην ελληνική υδατοσφαίριση που «κοσμεί» τις πισίνες με την αγωνιστική του ποιότητα και ακόμα περισσότερο, το ήθος και την καλοσύνη του.

 

 O Υδραϊκός μπήκε από το… παράθυρο στο G1 γκρουπ, των οκτώ ομάδων με την υψηλότερη βαθμολογία μετά το τέλος της πρώτης φάσης της Α1 πόλο ανδρών και απέδειξε πως δίκαια συνέβη αυτό. Αφού πάλεψε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου και μπόρεσε να αποσπάσει και ένα βαθμό από το Περιστέρι, πήγε για τους δικούς του«τελικούς» με τη Γλυφάδα ούτως ώστε να μπει στα playoffsκαι να τικάρει το κουτάκι δίπλα στο δεύτερο, πιο μακροπρόθεσμό του στόχο.

Αν αναλογιστεί κανείς πως ξεκίνησε η φετινή χρονιά για τον Υδραϊκό με 4 ήττες και μία ισοπαλία στα πρώτα πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος, μπορεί εύκολα να καταλάβει πως αυτό που κατάφερε το σύνολο του Νίκου Καραμάνη ήταν ένας μίνι άθλος δίχως αμφιβολία.

Ένα κράμα έμπειρων αθλητών και νεαρότερων – όπως οΜητράκης κάτω από τα γκολπόστ που δεσπόζει – συνέθεσαν μία ομάδα που δεν έχει μάθει να τα παρατά. Στους«μπαρουτοκαπνισμένους» του ρόστερ με τεράστια εμπειρία από αγώνες της λεγόμενης post season, πρωταθλητής και Κυπελλούχος με τον Εθνικό, παρουσίες με το εθνόσημο και άλλες πολλές διακρίσεις, συμπεριλαμβάνεται και ο Μάριος Χατζηκυριακάκης. Ο έμπειρος περιφερειακός κουβαλά ένα βαρύ όνομά σε παρακαταθήκη, με πλούσια, λαμπρή και μακρά ιστορία στο χώρο του υγρού στίβου, ανταποκρινόμενος και με το παραπάνω στις υψηλές προσδοκίες που αυτό φέρει

O από μητέρα Υδραϊκής καταγωγής(Σπιλάνη,Μπίκου)Μάριος Χατζηκυριακάκης τέθηκε στη διάθεση του #AQF24και δήλωσε:

«Καταρχάς θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη σειρά παιχνιδιών τη φετινή χρόνια. Είμαστε δυο ομάδες που η αλήθεια είναι ότι γνωριζόμαστε παρά πολύ καλά από την αρχή της σεζόν με κοινές προπονήσεις και αρκετή καθημερινή τριβή μεταξύ μας καθώς είμαστε φιλοξενούμενοι στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ με κοινή έδρα.

Εμείς καταφέραμε να εκπληρώσουμε το δεύτερο στόχο μας μετά την άνετη παραμονή μας, που ήταν η είσοδος σταplayoffs. Πορεία που δεν έκανε η ομάδα πέρυσι. Προχωράμε χωρίς άγχος για την επόμενη φάση, να φτάσουμε πλέον όπου πάνε τα όνειρά μας και τα χέρια μας. Σίγουρα υπάρχει ταλέντο και εμπειρία στην ομάδα αλλά θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τη συνέχεια. Πιστεύω ότι κάναμε από τη μεριά μας ένα ωραίο δώρο στον προπονητή μας και τη διοίκηση για τις γιορτές του Πάσχα.Αξίζουν όμως και πολλά συγχαρητήρια

την πρώην ομάδα μου, τη Γλυφάδα γιατί πραγματικά ήταν παρά πολύ καλή στη σειρά αυτή των παιχνιδιών και όλα τα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος έχει κάνει φοβερή δουλειά σε όλους τους τομείς όπως και τα παιδιά από την πλευρά τους».

 

Μάνος Φυρογένης  AQUAFEED24 
[full_width]