Διοίκηση - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Διοίκηση

[full_width]

  •   ΜΕΛΗ Δ.Σ.
  • Χαιρετισμός προέδρου Υ.Ν.Ο.
Αγαπητοί επισκέπτες,
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο σας καλωσορίζουν στην ιστοσελίδα του Υδραϊκού Ναυτικού   Ομίλου,εγκαινιάζοντας έτσι ένα καινούριο βήμα διαλόγου, ενημέρωσης και προβολής των δραστηριοτήτων του Ομίλου μας.

Σκοπός του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου είναι η μετάδοση της αγάπης προς τη θάλασσα, η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών του για τη συμμετοχή σε ναυταθλητικούς αγώνες καθώς και η συμβολή του Ομίλου στην αθλητική, πολιτιστική και πνευματική ανέλιξη των νέων του νησιού μας.

Τα τελευταία χρόνια ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος έχει να παρουσιάσει μια σειρά από αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες:

1.  προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης την καλοκαιρινή περίοδο σε πλωτό κολυμβητήριο στην περιοχή «Mira Mare» της Ύδρας.

2.  προγράμματα για την αγωνιστική ομάδα κολύμβησης την καλοκαιρινή περίοδο σε πλωτό κολυμβητήριο στην περιοχή «Mira Mare» της Ύδρας.

3.  μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης και μαθήματα για την αγωνιστική ομάδα κολύμβησης τη χειμερινή περίοδο ALMA CLUB , ΑΛΙΜΟΣ

4. δημιουργία ομάδας υδατοσφαίρισης, μετά από χρόνια, από νέους αθλητές και προπονήσεις τη χειμερινή περίοδο στο κολυμβητήριο του Αλιμου και του ΑΛΜΑ CLUB  όπως και την καλοκαιρινή περίοδο σε πλωτό κολυμβητήριο στην περιοχή «Mira Mare» της Ύδρας.

5. μαθήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών σε συνεργασία με το χοροδιδάσκαλο κο.Γεώργιο Γκολέμη,στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη»τηςΎδρας.

Αυτές κι άλλες δραστηριότητες έρχεται να εξυπηρετήσει η δημιουργία της ιστοσελίδας μας ώστε να καταστεί δυνατή η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση κάθε επισκέπτη, αλλά και να αναδείξουμε τις επιτυχίες των παιδιών της Ύδρας.

Στόχος του Ομίλου μας παραμένει πάντα η δημιουργία ενός σύγχρονου κολυμβητηρίου σε περιοχή της Ύδρας ώστε να έχουν τη δυνατότητα όλα τα παιδιά της Ύδρας να συμμετέχουν στις αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και οι κάτοικοι ή επισκέπτες του νησιού να κάνουν χρήση των υπηρεσιών του κολυμβητηρίου. Σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε καλούμε τους φορείς και τους κατοίκους του νησιού να σταθούν κοντά μας ώστε όσο το δυνατόν πιο σύντομα να επιτευχθεί ο στόχος μας.

Σας ευχαριστώ.

Ο πρόεδρος του Υ.Ν.Ο.
Θεόδωρος Μουστακαρίας