Διοίκηση - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Διοίκηση

[full_width]

  •   ΜΕΛΗ Δ.Σ.
  • Χαιρετισμός προέδρου Υ.Ν.Ο.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο σας καλωσορίζουν στην ιστοσελίδα του Υδραϊκού Ναυτικού  Ομίλου,εγκαινιάζοντας έτσι ένα καινούριο βήμα διαλόγου, ενημέρωσης και προβολής των δραστηριοτήτων του Ομίλου μας.

Σκοπός του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου είναι η μετάδοση της αγάπης προς τη θάλασσα, η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών του για τη συμμετοχή σε ναυταθλητικούς αγώνες καθώς και η συμβολή του Ομίλου στην αθλητική, πολιτιστική και πνευματική ανέλιξη των νέων του νησιού μας.

Τα τελευταία χρόνια ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος πσρά τις διάφορες αντιξοότητες λόγω των ιδιομορφίων που  υπάρχουν πάνω στην Ύδρα έχει να παρουσιάσει μια σειρά από σημαντικές αθλητικές επιτυχίες και πολιτιστικές δραστηριότητες:

1. δημιουργία ηλικιακών ομάδων υδατοσφαίρισης, από νέους αθλητές (έφηβοι,παίδες,μίνι παίδες) με συμμετοχή της στα αντίστοιχα ηλικιακά πανελλήνια πρωταθλήματα  ΚΟΕ και προπονήσεις τη χειμερινή περίοδο στα κολυμβητήρια της Αργυρούπολης,Γλυφάδας(ΑΝΟΓ),Αγ.Κοσμά.

2. μαθήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών σε συνεργασία εδώ και πολλά χρόνια με το χοροδιδάσκαλο κο.Γεώργιο Γκολέμη,στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη»τηςΎδρας.

3. προετοιμασία του Ομίλου μας για την ενταξή του στην αντίστοιχη ομοσπονδία και δημιουργία  του τμήματος στην Υδρα της ιστιοπλοΐας. 

4. οργάνωση ημερίδων στην Ύδρα σε συνεργασία με κορυφαία νοσοκομεία,ινστιτούτα,οργανισμούς,αθλητικά σωματεία.
Ομιλητές καταρτισμένοι καθηγητές επιστημονικά αναλύουν τα ιατρικά,κοινονικά,αθλητικά θέματα γιά τα οποία έχουν προσκληθεί.

Αυτές καί άλλες δραστηριότητες έρχεται να εξυπηρετήσει η δημιουργία της ιστοσελίδας μας ώστε να καταστεί δυνατή η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση κάθε επισκέπτη του Ομίλου μας, αλλά και να αναδείξουμε τις επιτυχίες των παιδιών της Ύδρας.

Στόχος του ΥΝΟ με την συνεχή 10ετή συμμετοχή  του ατα σαλόνια της 
<Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών >
 και τις επαναλαμβανόμενες Ευρωπαίκες συμμετοχές του παραμένει πάντα η δημιουργία ενός σύγχρονου κολυμβητηρίου σε περιοχή της Ύδρας με την αμέριστη συμπαράσταση καί του Δήμου Ύδρας ώστε να έχουν τη δυνατότητα όλα τα παιδιά του νησιού να συμμετέχουν στις αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και οι κάτοικοι ή επισκέπτες του νησιού να κάνουν χρήση των υπηρεσιών του κολυμβητηρίου. Σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε καλούμε τους φορείς και τους κατοίκους του νησιού να σταθούν κοντά μας ώστε όσο το δυνατόν πιο σύντομα να επιτευχθεί ο στόχος μας.

   Σας ευχαριστώ.
Μουστακαρίας  Σταμ. Θεόδωρος