ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 10-8 / Συνεχίζει το νικηφόρο σερί του. - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 10-8 / Συνεχίζει το νικηφόρο σερί του.



Συνεχίζει το νικηφόρο σερί του ο Υδραϊκός στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη επιβλήθηκε με 10-8 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας, για την 3η αγωνιστική του G2, στην κοινή τους έδρα στο κολυμβητήριο "Αντ. Δημητρόπουλος". Και με τρίτη νίκη σε ισάριθμους συνεχόμενους αγώνες ανέβηκε στους 21 βαθμούς και τουλάχιστον προσωρινά -μέχρι να αγωνιστεί ο ΝΟ Χίου με τον Ηλυσιακό- βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του G2. Ο ΑΝΟΓ υπέστη τη δεύτερη σερί ήττα του και χάνει την πρωτιά στο γκρουπ.

Με βασικό όπλο την άμυνα και κορυφαίους σκόρερ τους Λιαπάκη και Σουζούκι στην επίθεση (από 3 γκολ), οι Υδραίοι επέβαλαν τον ρυθμό τους από το δεύτερο οκτάλεπτο,  έφτασαν να προηγούνται και με 4 γκολ (8-4 και 9-5) και έφτασαν στη μεγάλη νίκη με το τελικό 10-8.


ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΑΝΟ ΛΥΦΑΔΑΣ 10-8

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 3-2, 1-2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Πετρόπουλος, Μακαντάνης, Τακάτα, Παπαδημητρίου, Γκαράνης 2, Σουζούκι 3, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος 1, Δημακόπουλος, Λιαπάκης 3, Κοντονής, Μπερτόλης, Μητράκης Νικ., Μακαντάνης, Μουρατίδης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ., Σαρτζετάκης 1, Γκαρντιγιάν, Γούντχεντ, Χαλυβόπουλος 1, Γιαννόπουλος 2, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Πούρος, Αγκόρτσας 1, Τσαταλιός 3, Ηλιόπουλος Ν., Θώμογλου, Χριστοφιδέλης.

Διαιτητές: Κραβαρίτης, Παντελής

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΗΓΗ: ΚΟΕ

Piscina.net


[full_width]