«Αυξήσαμε ταχύτητα και ξεφύγαμε» - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

«Αυξήσαμε ταχύτητα και ξεφύγαμε»


Ο Υδραϊκός αν και ήταν νωθρός για τρία οκτάλεπτα στο τέταρτο κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, με αποτέλεσμα να νικήσει με 12-9 τον Ηλυσιακό εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Α1 Ανδρών στο Β’ Γκρουπ.

Ο προπονητής του Υδραϊκού, Νίκος Καραμάνηςμίλησε στο pisina.net για τη νίκη επί του Ηλυσιακού, την πρωτιά στον Β’ όμιλο αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Μετά τον αγώνα με τον ΑΝΟΓ είπα στα παιδιά πως για να πάρει αξία η νίκη μας πρέπει να νικήσουμε τον Ηλυσιακό την επόμενη αγωνιστική.

Σήμερα δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και στα πρώτα δύο λεπτά χάναμε 2-0. Αυτό σε συνδυασμό με την πολύ καλή απόδοση του Ηλυσιακού μας έκανε να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας, είχαμε νευρικότητα και δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση.

Στο 4ο 8λεπτο αυξήσαμε ταχύτητα και με ένα επιμέρους 5-0 σε 5 λεπτά ξεφύγαμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηλυσιακού για την αγωνιστικότητα του.

Ο όμιλος G2 είναι ένας δύσκολος όμιλος και όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν η μία την άλλη. Την προηγούμενη εβδομάδα είχα πει πως 5 ομάδες προσπαθούμε να τερματίσουμε στις 4 πρώτες θέσεις. Διορθώνω και θα πω πως είμαστε 6 ομάδες!

Συνεχίζουμε την προσπάθεια και από αύριο θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στο Παλαιό Φάληρο στην έδρα του».

Pisina.net


[full_width]