Μεγάλο «διπλό» του Υδραϊκού, 12-7 τον Εθνικό στον Πειραιά (pics) - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Μεγάλο «διπλό» του Υδραϊκού, 12-7 τον Εθνικό στον Πειραιά (pics)Με βασικό όπλο την εξαιρετική του άμυνα, τον τερματοφύλακά του Νικόλα Μητράκη σε μεγάλη μέρα και τον Μανώλη Λιαπάκη ηγέτη και σκόρερ επιθετικά (κεντρική φωτο, 5 γκολ) ο Υδραϊκός πήρε τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 12-7 επί του Εθνικού Πειραιά, για την 7η αγωνιστική του Β' Ομίλου.

“Αφεντικό” στο “Π. Καπαγέρωφ” ήταν η ομάδα του Νίκου Καραμάνη και με ξεσπάσματα στο πρώτο και στο τρίτο οκτάλεπτο κλείδωσε το μεγάλο “διπλό” (προηγήθηκε και με 7-2), που τη φέρνει στην 5η θέση με 7 βαθμούς όσους και ο σημερινός του αντίπαλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 7-12

Οκτάλεπτα: 1-4, 1-0, 0-3, 5-4.

ΕΘΝΙΚΟΣ ( Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος, Θαλασσινός 3, Τεσάνοβιτς 1, Γερακούδης, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης 1, Καραβιώτης 1, Παπάκος, Λαδάς Π., Μεσκί, Λαδάς Σ. Πανάρετος, Μανδαλιός, Κόκκινος 1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 1, Τακάτα 1, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης, Σουζούκι 1, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 3, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 5, Χαραλαμπόπουλος, Ζώρζος 1, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Βασιλείου

Αλυτάρχης: Δημήτρης Κύρκος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

[full_width]