«Μείναμε με την στεναχώρια» - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

«Μείναμε με την στεναχώρια»



Με την πίκρα έμεινε ο τεχνικός του Υδραϊκού, Νίκος Καραμάνης, αλλά και οι παίκτες του ότι ύστερα από την προσπάθεια που κατέβαλλαν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (8-9)δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν ούτε πόντο.

Μιλώντας στο pisina.net ο Νίκος Καραμάνης επισήμανε πως στοίχισε στην ομάδα του ένα διάστημα εννέα λεπτών όπου έγιναν πολλά λάθη, ενώ μίλησε και την ολιγωρία στην άμυνα στο τελευταίο τρίλεπτο.

«Η ομάδα μας προετοιμάστηκε όλη την εβδομάδα με σκοπό να διεκδικήσει τη νίκη που θα μας έφερνε πιο κοντά στην πρώτη τετράδα του ομίλου μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Μέχρι τα πρώτα δύο λεπτά του 3ου 8λεπτου που προηγηθήκαμε με 6-3 η εμφάνιση και η προσέγγιση μας στις ανάγκες του παιχνιδιού ήταν πολύ καλή.

Δυστυχώς είχαμε ένα διάστημα εννέα λεπτών χωρίς γκολ, με λάθος επιλογές στην επίθεση και αμυντικά λάθη. Κάτι που εκμεταλλεύθηκε ο ΠΑΟΚ για να περάσει μπροστά στο σκορ.

Στη συνέχεια αντιδράσαμε και προηγηθήκαμε 8-7 τρία λεπτά πριν το τέλος, όμως δύο λάθη στις δύο τελευταίες άμυνες μας(8-8 . 8-9)έδωσαν την νίκη στον αντίπαλό μας.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τη νίκη και σε μας μένει η στεναχώρια που δεν καταφέραμε να πάρουμε έστω ένα βαθμό σύμφωνα με την προσπάθεια που κάναμε σήμερα. Απομένουν τρία παιχνίδια μέχρι τη λήξη της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».


[full_width]