Ανεβαίνει ο Υδραϊκός, μεγάλο διπλό, 9-8 με ανατροπή, επί της ΑΕΚ (pics) - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Ανεβαίνει ο Υδραϊκός, μεγάλο διπλό, 9-8 με ανατροπή, επί της ΑΕΚ (pics)





Πήρε το πολύτιμο “διπλό” ο Υδραϊκός, στην έδρα της ΑΕΚ, στον Άλιμο, επικρατώντας με 9-8, για την 9η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών. Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη έφτασε τους 10 βαθμούς και ξέφυγε με τέσσερις από την Ένωση, που παρέμεινε στους 6.

Το ματς είχε συναρπαστική εξέλιξη με συνεχείς ανατροπές στο σκορ (η ΑΕΚ προηγήθηκε 4-2 και 6-5) με την τελευταία να την κάνει η ομάδα της Ύδρας, που προηγήθηκε με 8-6 στην τελευταία περίοδο, με γκολ του Λιαπάκη στον παίκτη παραπάνω, αλλά ο Αράγια μείωσε σε 8-7. Ο Υδραϊκός πήρε εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ (9-7) με τον Γκαράνη για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Παναγιώτης Σιαμάς.

ΑΕΚ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 8-9

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 1-2, 2-2.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Μαυτωτάς Άρ. 1, Παππάς Αλ. 1, Σιαμάς Π. 1, Ζαχόπουλος 1, Τουρκομένης, Στελλάτος 1, Αράγια 1, Βούκσεβιτς, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ. 2, Μαρινάγης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 2, Τακάτα, Γκαράνης 2, Χατζηκυριακάκης 2, Σουζούκι 1, Μπλάνης, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 2, Χαραλαμπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

 


[full_width]