Μπουρλότο εριξε στο Φάληρο ο Υδραϊκός, 14-9 τον ΑΟΠΦ και ανεβαίνει γιά τα Play off - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Μπουρλότο εριξε στο Φάληρο ο Υδραϊκός, 14-9 τον ΑΟΠΦ και ανεβαίνει γιά τα Play off



  
Επέστρεψε στις νίκες ο Υδραϊκός και με μια εκπληκτική και παθιασμένη εμφάνιση πήρε το τεράστιο “διπλό” στην έδρα του φορμαρισμένου, αυτήν την εποχή, Παλαιού Φαλήρου. Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη “άλωσε” το Ρέστειο κολυμβητήριο και επιβλήθηκε με 14-9 επί του ΑΟΠΦ, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών και στο πλαίσιο του Β' Ομίλου.

Έτσι, οι Υδραίοι, που έφτασαν τους 13 βαθμούς, ανεβαίνουν συνεχώς στη βαθμολογία και ευελπιστούν ακόμα και για είσοδο στην πρώτη τετράδα του Β' Ομίλου που θα τους δώσει εισιτήριο για τον όμιλο των ισχυρών της Β' φάσης του πρωταθλήματος. Το Φάληρο, πάντως, είναι αυτό που παραμένει 4ο, παρά τη ήττα, με 15 β.

Οι ομάδες πήγαιναν γκολ γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στα δυο τελευταία οκτάλεπτα, ο Υδραϊκός κατάφερε με καλή άμυνα και τους Λιαπάκη (κεντρική φωτο), Χατζηκυριακάκη, Γκαράνη κορυφαίους επιθετικά, να κάνει τη διαφορά και να φτάσει στη νίκη.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 9-14

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-4, 1-3, 2-5.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Βαβακάρης): Κουμής, Γαλάνης 1, Ογκουζτσάν 1, Παπαδημητρίου 1, Δήμου Π., Καρακάσης 1, Πάβισιτς 3, Φλώρος, Δημακόπουλος, Καλής, Βάσσος, Κοντονής, Φλέγκας, Μάμμος, Λεμπέσης 2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος, Τακάτα, Γκαράνης 3, Χατζηκυριακάκης 3, Σουζούκι 1, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου 1, Λιαπάκης 3, Χαραλαμπόπουλος 2, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Θέμης Χατζής"

[full_width]